请帮我翻译一下以下的句子。谢谢!!快一点!!!!

Everyedgeofacubeiscoloredeitherredorgreen.Inordertohaveatleastonerededgeoneveryfaceof... Every edge of a cube is colored either red or green.In order to have at least one red edge on every face of the cube.Find the minimum number of edges that must be colored red.

When 31513 and 34369 are such divided by a certain 3-digit number,the remainders are equal.Find this remainder.

When you look at the Train tracks,you will find there is a gap between each piece of steel track.Why?

There are two kinds of energy in Nature.They are Renewable energy and Non-renewable energy.Give me three examples for each kind.
Renewable energy
Non-renewable energy

There is a connection between the house numbers and the names of the people who live there.Write the number of the last house,please.

Which is the missing circle,A,B,C,D,or E?
duckie08
立方体的每一条边要么是红色,要么是绿色。为了使每一面至少有一条边是红色,请找出立方体至少有几条边须为红色。

31513 和 34369 被同一个三位数除时,余数相等。求出该余数。

观察铁轨,你会发现两根铁轨的接口处有一条缝隙。原因为何?

大自然的能源分为可再生能源和不可再生能源。试各举三个例子。
可再生能源:
不可再生能源:

每个房间号跟所住的人之间有关系。请写出最后一间房的房号。

应填入哪个图形,A,B,C,D,还是 E?
用潍3k
每个边一个正方体的彩色要么是红色或绿色。为了有至少一个红色镶边在每一张脸的立方体。找到最小数目的边缘必须以红色。

当31513年和34369年除以某个3-digit这样数,均是平等的。发现这馀数。

当你看著火车,你会发现它们之间存在差距的钢轨.为什么是每一块吗?

有两种能量的性质。他们正在可再生能源和不可再生能源。给我三个例子,每一种。
可再生能源
不可再生能源

有关系的房屋号码和名字的人住在那里。号码写在最后的房子的情况,请。

这是思念的圆圈,A、B、C、D、E吗?
sfthyp
每个立方体的边花是红色或绿色。为了至少有一个红色的边上的每一张脸的立方体。找到最低数量的边缘,必须是红色的。当31513和34369等除以某一位数字,其余都是平等的。找到其余。当你看火车的轨道,你会发现有差距的每一块钢轨道。为什么?有两种能量的性质。他们是可再生能源和可再生能源的。给我三个例子为每种。可再生能源不可再生能源有联系的门牌号码和姓名的人。写一些最后的房子,请。这是失踪的圆圈,一个,B,C,D,或E?