急急急…英语作文,假如你是李华,你的美国朋友Mike送了一本英语词典作为你的生日礼物,你回信给他,表...

急急急…英语作文,假如你是李华,你的美国朋友Mike送了一本英语词典作为你的生日礼物,你回信给他,表示感谢,信的要点:你很喜欢英语,这本词典正是你需要的,它将帮助你提高英... 急急急…英语作文,假如你是李华,你的美国朋友Mike送了一本英语词典作为你的生日礼物,你回信给他,表示感谢,信的要点:你很喜欢英语,这本词典正是你需要的,它将帮助你提高英语水平,希望下个月能在中国见到Mike,并邀请他住你家 展开
姜秋晨子
Thanks for your present.It's very nice.I like it very much.It can helps me with English.Do you like China?It's a lovely city.I believe I can be your travel guide...
飞鱼菲儿
Hi Mike,Thank you for your dictionary!This is much needed to help me to improve my English.I am expecting to see you in China next month.Please consider to stay at my family when arrive.LovefromHuaLee

参考资料: 不好意思了,回答有100字的字数限制,所以写的很简练,最后一行的空格也省略了,如有其他需要请追问

可怜的拉布拉多
Dear Mike:
thanks for your dictionary,I like it very much.This is my best birthday gift I had ever got.
I believe this dictionary can help me on my english 写不下了
标舍苼1821
李华写给美国Mike的信 感谢他送给的英语词典