英语作文假设你是李华,你的美国朋友Tom上个月来到北京学习。 10

假设你是李华,你的美国朋友Tom上个月来到北京学习。七月份你将去北京参加暑期中学生英语演讲比赛(speechcontest),你在资料搜集、语言运用等方面遇到了困难。请根... 假设你是李华,你的美国朋友Tom上个月来到北京学习。七月份你将去北京参加暑期中学生英语演讲比赛(speech contest),你在资料搜集、语言运用等方面遇到了困难。请根据以下要点给Tom写一封电子邮件: 1.询问Tom的生活和学习情况; 2.谈谈你的困难并请Tom帮忙3邀请Tom春节期间到你家乡 展开
弥桖容rX
Dear Tom,
I am Lihua.How are you ?How is your life? Are you buzy with math? I have shomething to tell you.I am going to take part in the speech contest in Beijing this summer vacation.But as you now , I am not skilled at speaking .So I need your help.How can I speak English better? I am worry about it.Thank you .
New year is coming .I want to invite you to come to my home.
yours Lihua

ps 语法可能有错