i can't love, i lost my eyes ,without you是哪首英文歌

liousiqi
你说的应该是David Guetta ft Usher的Without You吧。
这首歌很好听。附上歌词。
I can't win, I can't reign我无力获胜 我无法称霸
I will never win this game我将永不能赢得这场游戏
Without you, without you如若没有你 没有你
I am lost, I am vain,我迷失彷徨 我空虚徒劳
I will never be the same我将永不能达成现在的成就
Without you, without you 如若没有你 没有你
I won't run, I won't fly我无法飞奔 我无法翱翔
I will never make it by我将永不能达到彼岸(度过难关)
Without you, without you如若没有你 没有你
I can't rest, I can't fight我无法停歇 我无力抗争
All I need is you and I,我只想要你我相依相伴
Without you, without.... You!如若没有你 没有...你
Oh oh oh噢 噢 噢
You you you你 你 你
Without没有
You you you你 你 你
Without you..没有 你...
Can't erase, so I'll take blame无法释怀将你抹去 我会承担起罪责
But I can't accept that we're但却无法接受你我如今已
Estrange形同陌路
Without you, without you如若没有你 没有你
I can't quit now, this can't be right我不能就此轻言放弃(轻易退出) 这样真的不对
I can't take one more sleep this night我无法承受又一个不眠之夜
Without you, without you 如若没有你 没有你
I won't soar, I won't climb我无法翱翔 我无法攀登
If you're not here I'm paralyzed without you, without you如若没有你 我精神低迷 勇气不再 没有你
I can't look, I'm so blind我无法看清 我盲目无比
Lost my heart, I lost my mind without you without... You! 我心智丧失 如若没有你 没有...你
Oh oh oh噢 噢 噢
You you you你 你 你
Without没有
You you you你 你 你
Without you..没有 你...
I am lost, I am vain,我迷失彷徨 我空虚蹉跎
I will never be the same我将永不能达成现在的成就
Without you, without you WITHOUT YOU如若没有你 没有你 没有了你
百度网友94c1662bf
我猜可能是
Leona Lewis的的歌。是女的唱的
qsq201310
lost without you
Teadi小懒
百度里搜