写篇英语作文:随着网络的日益普及人们用于读书的时间逐渐减少。请你根据以下提示写一篇英语短文。 5

请你根据以下提示写一篇英语短文。1.简述这一现象2.列举读书的好处3谈谈自己的观点。... 请你根据以下提示写一篇英语短文。
1.简述这一现象2.列举读书的好处3谈谈自己的观点。
还wangsheng还
Nowadays, with the increasing popularity of the network that people use to study time gradually reduced. Few people to pick up a book to read, to taste. Of course, many benefits of reading, for example:

1. Increase our knowledge, don't go out, and you just.

2. Can we improve our ability of reading and writing.

3. We become has the tutelage.

4. That we find a good job.

5. Let us in the fierce competition in the society in an invincible position.

I think, reading can let we have forward. As the saying goes, "coups, victory away." advocate people take some time to read a book.
现在,随着网络的日益普及人们用于读书的时间逐渐减少。很少有人再去拿起一本书,去读,去品味。当然,读书的好处很多,例如:
1.使我们增长见识,不出门,便可知天下事.
2.可提高我们的阅读能力和写作水平.
3.使我们变的有修养.
4.使我们找到好工作.
5.让我们在竞争激烈的社会立于不败之地.
我认为,读书可以让我们拥有千里眼.俗话说的好“运筹帷幄,决胜千里.”提倡人们抽出一些时间去读书。
dahlia30
随着网络的日益普及人们用于读书的时间逐渐减少。请你根据以下提示写一篇英语你也是徐州考生啊…