有首歌歌词是这样的,啦啦啦里拉拉拉,啦啦啦里拉拉,请问这是什么歌

刘月高1
歌名:I am you
La di da di da da
La da da
I am tied by truth like an anchor
像只锚一样,我被现实束缚着
Anchored to a bottomless sea
牢牢系于深不可测的海洋
I am floating freely in the heavens
我自由自在地游走在天上
Held in by your heart's gravity
被你深深吸引着
All because of love,All because of love
这都是因为爱,这都是因为爱
Even though sometimes you don't know who I am
尽管有时候你并不知道我是谁
I am you, everything you do
我就是你 你做的一切
Anything you say, you want me to be
你说的任何话语 你想我成为什么样的人
You're me we're charms on a chain
你就是我 手被链条束缚着
Linked eternally in what we can't undo
永远地系在一起 我们都无法解开
And I am you
a3609360
会不会是李贞贤的 阿里阿里
潜藏的流星
《》
追答
《你哦》
名字就叫啦啦啦 想要CALL1490086166
jbqxmr888
PLANET这首