帮忙写一篇英语作文!!急急急!

假如你是Ting,你的美国朋友Gina最近身体不好,这几天得了重感冒.请你写一封电子邮件问候他,并给他提一些建议,劝告她照顾好自己的身体。。。要求60--70词... 假如你是Ting,你的美国朋友Gina最近身体不好,这几天得了重感冒.请你写一封电子邮件问候他,并给他提一些建议,劝告她照顾好自己的身体。。。要求60--70词 展开
ChanYeoLay610
Dear Gina:
Hello.I hear you are ill,I am so sad.You must drink some water,and take some cold medicine.
You must have a good rest,I 'm very worried about you ! I sincerely wish you a speedy recovery.
I advise you to take care of your body.
Yours
Ting

亲手打出来的,望采纳!