描写食物美味的英语句子

AA佳佳_

描写食物美味的英语句子如下:

1.Who cooked this strawberry cake? It’s so delicious.

谁做的这个草莓蛋糕?太美味了。

2. I like to make some yummy foods, like fried and sweet and sour pork, Mapo Tofu and so on.

我喜欢做一些美味的东西,比如糖醋里脊、麻婆豆腐等。

3.The freshly baked bread smells delectable.

刚烤出来的新鲜面包香甜可口。

4.My favorite soup is sour and spicy soup. That’s so delectable.

我最喜欢的汤就是酸辣汤,味道太好啦。

5.KFC's Fried chicken is finger-licking.

肯德基的炸鸡好吃得让人吮指。

6.French fries and ice cream is scrumptious!

薯条加冰淇淋真的太美味了!