请高手翻译

Agoodeducationshould,amongotherthings,trainyoutothinkforyourself.Theexaminationsystem... A good education should, among other things,train you to think for yourself. The examination system does anything but that . What has to be learnt is rigidly laid down by a syllabus,so the student is encourage to memorize. Examinations do not motivate a student to read widely, but to restrict his reading; they do not enable him to seek more and more knowledge, but induce cramming. The most successful candidates are not always best educated; they are best trained in the technique of working under pressure 展开
匿名用户
一种良好的教育应该,在其他事情上,训练你独自思考的能力。考试制度对任何事有用但是除了那件事(独立思考)。学生不得不学的东西被课程大纲严格地规定好了,所以,学生被鼓励去记忆背诵(所学知识)。现行的考试没有激发一个学生去广泛的阅读积极性,却限制了他们的阅读;他们(指考试)没有授予一个学生寻找探索更多知识的权利或方法,,他们只是诱导学生填鸭式地死记硬背功课。最成功的应试者往往不是受过最好的教育;但他们在压力下工作学习这方面受过良好的训练。
望采纳。非常感谢。是人工翻译。非机器翻译。
月牙儿1101
良好的教育应该,在其他事情上锻炼你独立思考的能力,这是考试程序所做不了的。需要学的东西大纲已经严格地列了出来,学生们被鼓励记忆。考试不能促使一个学生广泛阅读,反而会局限他的阅读范围。考试不能促使学生主动寻求更多的知识,只能导致填鸭式的教育。最成功的竞职者不一定总是接受教育最好的,他们是即使在压力下可以良好工作的。
时间有限,最后一句没想好怎么翻好。。酌情采纳吧~~~嘿嘿
悲欢001
良好的教育应该,在其他事情上,火车你独自思考的能力。考试系统做那件事。学生应该学什么固定课程大纲规定,学生是鼓励记忆。现行的考试没有鼓励学生去广泛的阅读,却限制了他们的阅读;他们没有使他有寻求探索更多知识的能力,他们只是进行强迫的填鸭式教学。最成功的候选人往往不是最好的教育;他们是训练有素的技术的在压力下工作