英文的急需翻译,谢谢各位!

Whatisadmin?Thiswebsiteisfirstlyatoolforyoutoconfirmyourparticipation.Itcontainsinfor... What is admin?
This website is firstly a tool for you to confirm your participation. It contains information about the program and how we will make all of this possible. But in a later stage, part of it will also be the way for your guests to register online, get all information they need about the program and use it as a reference to prepare your guests’ attendance at this unique and memorable event.

Below is an explanatory tour of the admin site
matin20190401
什么是管理员?
这个网站首先是你的一个工具,用来确认您的参与。它包含了有关程序或节目的信息,以及我们如何完成这些程序。但下一步,它的一部分也将为你的来访者提供便利,以获得他们所需要的所有程序和节目的信息,并参照它为你的客户群加入某一特定的并可存储的事件做准备。
下面是一份参考性的管理员网站。
冰葑淚
什么是管理员?
这个网站是第一工具,为您确认您的参与。它包含了有关程序,以及我们如何使这一切成为可能。但在后一阶段的一部分,它也将是单程为你的客人在网上登记,获得所有他们所需要的信息对计划和使用它作为一个参考,以准备你的宾客出席这一独特和难忘的事件。
下面是一份参考性参观管理员站点