假定你是学生主席李华,学校最近准备成立一个英语文学俱乐部。请根据以下提示信息,英语写一则通知。1、成

假定你是学生主席李华,学校最近准备成立一个英语文学俱乐部。请根据以下提示信息,英语写一则通知。1、成立文学俱乐部的目的;文学俱乐部的活动内容;希望同学踊跃参加;写通知日期... 假定你是学生主席李华,学校最近准备成立一个英语文学俱乐部。请根据以下提示信息,英语写一则通知。1、成立文学俱乐部的目的;文学俱乐部的活动内容;希望同学踊跃参加;写通知日期:2011年11月7日 展开
___温柔Ren
Notice

Hello everyone !I am a student president Li Hua .
The school should set up an English Literary Club .Objective is to hope everybody have a good foundation of literature .And better communication .
Literary club activities include:Once a week the speech contest;A week on week;Held a speech contest every month.
I hope you to join the club .This is very useful for us .