请问这句英文怎么翻译?

it'singrainedintothefabricofhersoulbytoughchildhood.做英语阅读时候看到的,讲的是奥普拉效应。整一段是it'singra... it's ingrained into the fabric of her soul by tough childhood.
做英语阅读时候看到的,讲的是奥普拉效应。整一段是
it's ingrained into the fabric of her soul by tough childhood. But this trademark was not something she stumbled upon by accident.
老笨0048

追问
艰辛的童年生活把这种X深深地印X在她有效的心灵这种印记并非她偶然遭遇的。
您写的内容我看的不是很清楚,能问一下我上面的X您写的是什么吗?
追答
代替it的内容,缺少上文不知道指代的是什么。
W英雄煮酒W
艰苦的童年使她的灵魂结构根深蒂固。但这个商标不是她偶然发现的。
追问
你这句话根本不通顺啊