hero 玛利亚·凯莉Mariah Carey 歌词翻译

苏卜卜
There's a hero   有一位英雄
If you look inside your heart   如果你往你的内心深处寻觅
You don't have to be afraid   你无需恐惧
Of what you are   自己是什么
There's an answer   会有一个答案
If you reach into your soul   如果你往你的灵魂深处探索
And the sorrow that you know   你会了解悲伤
Will melt away   将会消散
And then a hero comes along   然后一位英雄走来
With the strength to carry on   伴随着力量前进
And you cast your fears aside   把你的恐惧甩到一旁
And you know you can survive   你明白你能活下来
So when you feel like hope is gone   所以当你感觉希望破灭之时
Look inside you and be strong   正视自己要坚强
And you'll finally see the truth   最后你终将发现这个事实
That a hero lies in you   你是一位英雄
It's a long road   这是一条漫长的路
When you face the world alone   当你独自面对这个世界的时候
No one reaches out a hand   没有人伸手
For you to hold   将你紧握
You can find love   你能够发现爱
If you search within yourself   如果你往自身寻找
And the emptiness you felt   你感觉到的空虚
Will disappear   将会消散
And then a hero comes along   然后有一位英雄走来
With the strength to carry on   伴随着力量前进
And you cast your fears aside   把你的恐惧甩到一旁
And you know you can survive   你明白你能活下来
So when you feel like hope is gone   所以当你感觉希望破灭之时
Look inside you and be strong   正视自己要坚强
And you'll finally see the truth   最后你终将发现这个事实
That a hero lies in you   你是一位英雄
God knows   上帝知道
Dreams are hard to follow   梦想总是很难跟随
But don't let anyone   但是不要让任何人
Tear them away, hey yeah   将梦想打碎
Hold on   紧握住
There will be tomorrow   明天即将来临
In time You'll find the way   你终将找到路
And then a hero comes along   然后有一位英雄走来
With the strength to carry on   伴随着力量前进
And you cast your fears aside   把你的恐惧甩到一旁
And you know you can survive   你明白你能活下来
So when you feel like hope is gone   所以当你感觉希望破灭之时
Look inside you and be strong   正视自己要坚强
And you'll finally see the truth   最后你终将发现这个事实
That a hero lies in you   你就是一位英雄
希望能帮助到你~
大喜不知道
有一位英雄
如果你往你的内心深处寻觅
  你无需恐惧
  自己是什么
  会有一个答案
  如果你往你的灵魂深处探索
  你会了解悲伤
  将会消散
  然后一位英雄走来
伴随着力量前进
  把你的恐惧甩到一旁
  你明白你能活下来
  所以当你感觉希望破灭之时
  正视自己要坚强
  最后你终将发现这个事实
  你是一位英雄
  这是一条漫长的路
  当你独自面对这个世界的时候
  没有人伸手
  将你紧握
  你能够发现爱
 如果你往自身寻找
  你感觉到的空虚
 将会消散
 伴随着力量前进
 把你的恐惧甩到一旁
  你明白你能活下来
  所以当你感觉希望破灭之时
 正视自己要坚强
  最后你终将发现这个事实
  你是一位英雄
  上帝知道
 梦想总是很难跟随
 但是不要让任何人
  将梦想打碎
紧握住
 明天即将来临
 你终将找到路
  然后有一位英雄走来
 伴随着力量前进
 把你的恐惧甩到一旁
 你明白你能活下来
 所以当你感觉希望破灭之时
 正视自己要坚强
最后你终将发现这个事实
 你就是一位英雄