英语短文翻译,帮帮忙啊

Justasinface-to-facecommunication,therearesomebasicrulesofbehavior(行为)thatshouldbefol... Just as in face-to-face communication, there are some basic rules of behavior(行为) that should be followed on the Internet. The basic rule is simple: treat others in the same way you would want to be treated. ①Imagine how you’d feel if you were in the other person’s shoes.

  For anything you’re about to send: ask yourself, “ Would I say that to the person’s face?” If the answer is no, rewrite and reread. If someone in the chat room is rude to you, you needn’t to fire back. You should either ignore(不理睬) the person, or use your chat software to block their messages. Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.

  ②Offer advice when asked by newcomers, as they may not be sure what to do or how to communicate. When someone makes a mistake, be kind about it. If you do decide to tell someone about the mistake, point it out politely. At the same time, if you find you are wrong, be sure to correct yourself and apologize to those that you have offended(冒犯).③询问别人诸如年龄、性别和家庭情况等隐私问题是不礼貌的。Unless you know the person very well, and you are both comfortable with sharing personal information, or don’t ask such questions
伪装真的幸福
Just as in face-to-face communication, there are some basic rules of behavior(行为) that should be followed on the Internet. The basic rule is simple: treat others in the same way you would want to be treated. ①Imagine how you’d feel if you were in the other person’s shoes.
正如在面对面的沟通,有一些基本的行为规则(行为),应为在互联网上。基本规则很简单:对待别人以同样的方式你希望被对待的方式。①想象你会觉得如果你在其他人的鞋子。
  For anything you’re about to send: ask yourself, “ Would I say that to the person’s face?” If the answer is no, rewrite and reread. If someone in the chat room is rude to you, you needn’t to fire back. You should either ignore(不理睬) the person, or use your chat software to block their messages. Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.
对于任何你要发送的内容:问你自己,“我说,人的脸?如果答案是否定的,重写一遍。如果在聊天室的人对你无礼,你不必去还击。你可以不理(不理睬)的人,或使用您的聊天软件,阻止他们的消息。记得要尊重别人的信仰和观点在聊天室。
  ②Offer advice when asked by newcomers, as they may not be sure what to do or how to communicate. When someone makes a mistake, be kind about it. If you do decide to tell someone about the mistake, point it out politely. At the same time, if you find you are wrong, be sure to correct yourself and apologize to those that you have offended(冒犯).③询问别人诸如年龄、性别和家庭情况等隐私问题是不礼貌的。Unless you know the person very well, and you are both comfortable with sharing personal information, or don’t ask such questions
②提供建议时问的新人,因为他们可能不知道该怎么做或如何沟通。当别人犯了错误的时候,大约是一种。如果你决定告诉别人的错误,指出它彬彬有礼。同时,如果你发现你错了,一定要纠正自己和道歉(冒犯)。③询问别人诸如年龄、性别和家庭情况等隐私问题是不礼貌的。除非你知道的人非常好,你们可以分享个人信息,或不要问这样的问题
孙阳神王
正如在面对面的沟通,有一些基本规则的行为(行为),应在互联网上。基本规则很简单:在你想被视为相同的方式对待他人。 ①想象一下,你会感觉如何,如果你在其他人的鞋。

对于任何你发送:问自己,“我会说,人的脸吗?”如果答案是没有,重写重读。如果有人在聊天室是对你无礼,你需要没有还击。您应该忽略(不理睬)的人,或使用您的聊天软件,以阻止他们的消息。记得在聊天室,尊重他人的信仰和意见。

②提供意见时,由新人问,因为他们可能不知道做什么或如何沟通。当有人做了一个错误,是它的一种。如果你决定告诉有关的错误的人,有礼貌地指出来。同时,如果你发现你错了,一定要改正自己的这些,你必须道歉你知道的人非常好,你既舒适共享的个人信息,或不问这样的问题
追问
不要拿别人写过的当成你的好不啊,自己翻译一下啦
追答
不管你想不相信这是我辛苦翻译的
helenlxl2fa168
正如面对面的沟通,在互联网上也需要遵守一些基本的行为准则。准则很简单:己所不欲勿施于人。设身处地想一想如果你处于那种境地会怎样。
无论任何想要发出去的东西,先问问自己:当着他的面我是否也会这样说?如果答案是否定的,重新输入和考量。如果在某个聊天室有人对你很粗鲁,请不要回击。你要做的是不理睬此人或者用你的聊天软件屏蔽他的信息。记住要尊重别人的信仰和观点。
如果有新人请教请不吝赐教,因为他们很可能不确定能做什么或者怎么去做。如果有人犯错,请善待。如果你要提醒他,请委婉的指出。同时,如果你发现自己错了,一定要及时纠正并向被你冒犯的人道歉。除非你很了解某人,并且互相可以分享隐私,否则不要问隐私问题。
Ur_sylanna
同当面交流一样,在网上也有一些基本的行为准则。这些准则很简单:己所不欲,勿施于人。

1. 换位思考
在任何发言之前,先问自己:“如果面对面的话,我会这么说么?”如果答案是否定的,改写后重新读一遍。如果聊天室里有人对你恶言相加,你也不必报以颜色。要么无视他,要么通过软件屏蔽他的发言。在聊天室里记得要尊重他人的信仰和观点。

2. 新人向你求助时要给他解答,因为他们可能不知道要做些什么或者不知道如何进行交流。若有人犯了错误,对他友好一点。如果你要指出某人的错误,委婉的说出来。同时,如果是你自己错了,一定要纠正错误并对你冒犯了的人道歉。

3. 询问别人诸如年龄、性别和家庭情况等隐私问题是不礼貌的。除非你和对方很熟,你们乐于分享自己的个人信息,否则切勿问那些隐私问题。