翻译英语文章

    Jacklovestoridehisbike.It'shisfavoriteactivity.Buthemadeabigm...      Jack loves to ride his bike. It's his favorite activity. But he made a big mistake last Wednes-day. He acted foolishly. He did not know the safety rules. He did not think about keep-ing his body safe.      Thinking before you act can help you avoid many accidents. Knowing what to do can keep you or someone close to you safe. Remember that when you ride a bicycle, you share the road with trucks and cars. Read the following rules. They can help you stay away from the risks, or chances, or getting hurt.     1.Always wear a helmet.     2.Don't ride on the sidewalk so you won't run into someone walking.     3.Ride on bike paths if they are near you.     4.Always ride in the same direction as the traffic.     5.Use hand signals when you shop or turn.     6.Obey traffic lights and signals.     7.Walk your bike across busy crossings.     8.If you ride with a friend, ride one hehind the other.     9.If you ride at night, use your headlights, wear light-colored clothing, and make sure you have reflectors on your bike.       1.We know from this passage that maybe Jack had an accidet.       2.The sidewalk is left for people who walk.       3.The underlined word ''risks'' means danger.       4.It's dangerous to ride side by side with someone else.       5.The best title of the list will be Bike Safety Rules.不要网上翻译机上的,请大家帮帮忙。 展开
中频炉制造专家
杰克很喜欢骑他的自行车,骑车也是他最喜欢的运动。但是上个礼拜三,他的表现却像个傻瓜——他竟然对交通规则一点也不了解!他也没有为自身的安全着想。
行动之前要多考虑一下,这可以帮助一个人避免很多本不必发生的交通事故,也可以保证一个人或行走在他身边的人的人身安全。永远记住这一点:当你骑车的时候,你是和大量的卡车汽车等车辆在“分享”同一条道路!

请细读以下规则,这会帮助你远离交通事故风险,减少受伤害的几率。
1. 永远都要戴头盔。
2. 不要骑进人行道,以防撞到他人。
3. 如附近有非机动车道,尽量在非机动车道内骑行。
4. 千万不要逆行。
5. 停车或转向时打手势示意。
6. 严格遵守交规。
7. 通过繁忙的十字路口时下车推行穿过。
8. 如果跟朋友骑车同行,保持一前一后,鱼贯而行。
9. 如果夜间骑行,需佩戴头灯,穿亮色衣服,并在自行车上装反光条。

1. 从这段短文我们可以得知杰克可能遭遇了交通事故。
2. 人行道是给步行的人用的。
3. 含下划线的单词“risk”意思为“危险” 。
4. 跟他人并行骑车很危险。
5. 这些规则名列最好的标题应为“骑自行车安全守则”。
domino16
杰克很喜欢骑车。这是他最喜欢的运动。但是上周三他犯了个大错。他做了件很愚蠢的事。他不知道安全规则,并没有为他的安全着想。
思考前你的本能会帮你避免许多事故。知道要做什么可以更好的保证你或者某人的安全。记得当你在骑车的时候, 路上还有卡车,汽车。请阅读以下条款。他们可以帮你避免风险或者减少受伤。1.带头盔。2.不要在人行道上骑车以防撞到别人。3。尽量在自行车道上骑车。4.保持和车辆的同方向行驶。5当你要停车或者转向时请打手势。6.遵守交通规则。7.在人多的时候推车前进。8.如果和朋友一起骑车,保持一前一后。9.在晚上骑车,要带上头盔,穿上亮色的衣服,并保证你的车上有反光的东西。
1.我们从这段文章中知道杰克可能出事故了。
2.人们应该在人行道左侧行走
3.划线单词是指危险的意思。
4.和人家一起肩并肩骑车是件危险的事。
5.这个表最好的标题是自行车安全条例。

哈哈哈哈哈哈用我那三流的翻译知识,努力学习翻译。嘿嘿。。希望能帮到!
Sinosophy
如果这是阅读呢就绝对不能翻译成中文,那样的话就不知道到底是读懂了英文还是读懂了中文了。读懂了中文对做对英文题目一般是没用的。