英语好的帮忙翻译一下吧,谢谢啦~

Okay,maybeIwillnotuseyourquotes.Icannotworkontheprojectandifwewinthebusiness,tellourc... Okay, maybe I will not use your quotes. I cannot work on the project and if we win the business, tell our customer that they cannot get their product because your production if full.

I have to ponder this, will let you know what I figure out. I may have to quote using your factory and another factory
kelvenjj
好吧,我无法接受你的复盘,我不能谈下订单后,告诉我的客户他们不能按时收到货物因为你们的生产负荷已满。

我不得不仔细考虑这个问题,并告知我的想法。我不得不在贵厂与其它工厂间做出选择!
crystal9285
好的,也许我不会接受你的报价。我不能做这个项目了,如果我们中标了,告知我们的客户他们将得不到产品,因为你的生产已经排满了。

我必须认真思考这些之后让你知道我的结论。我可能不得不接受你和另一家工厂