英语好的进来(麻烦帮翻译一下)不要在线翻译

A79-year-oldmanwasslightlyinjuredonSaturdaywhilewaitinginhisbrandnewconvertibleinadri... A 79-year-old man was slightly injured on Saturday while waiting in his brand new convertible in a drive-through lane at Burger Prince restaurant. Herman Sherman of Northville suffered a mild burn about 9:00 p.m. when a young female employee accidentally spilled a cup of coffee into his lap. Sherman said the coffee was hot but not scalding.

He refused medical aid, saying the only problem was the stain on his slacks, but it would wash out. He was given a fresh refill. Before Sherman drove off, the restaurant manager, John Johnson, gave him two free gift certificates--one for an extra-large coffee and one for the restaurant's newest sandwich, the McRap.

The employee, who was a new hire, was let go later that evening. She was quite upset. She said she would probably sue Burger Prince for letting her go. She said it was the man's fault for ordering something that she might be able to spill.
sugarfreemy
我来翻译一下:
周六一位79岁的老人受了点轻伤,当时他正坐在新的折蓬车在伯格王子餐馆的汽车取餐道上等待。在大约下午9点,一个年轻女性雇员不小心把一杯咖啡泼到他的大腿上,来自诺斯维尔的赫尔曼.谢尔曼轻度烫伤,他说咖啡很热但并不滚烫。

他拒绝了医疗帮助,说唯一的问题是裤子上的污迹,但那也可以洗掉。他得到了一杯新的咖啡。在谢尔曼离开前,餐厅经理约翰詹森给他两份免费礼券---一份特大咖啡和一份餐厅最新的三明治McRap.

那晚后那位新进的女雇员就被辞退了。她十分心烦,说她可能会就被辞退而起诉伯格王子餐厅。她说那是男人的错,因为他点了些她或许会弄洒的东西。

如果觉得好就采纳哦,这可是我自己辛辛苦苦翻译写出来的。绝对原创啊!!!
slimers
周六,79岁的老人坐在他新的折蓬车里,在Burger Prince的汽车取餐道上等待的时候受了点轻伤。上午9点左右,一位年轻女服务员不小心把一杯咖啡洒在他的膝盖上,来自Northville的Herman Sherman先生轻度烫伤。Sherman说咖啡很热但不滚烫。

他拒绝了医疗补助,他说唯一的问题是他裤子上的咖啡渍,不过可以洗掉。他得到了一杯新的咖啡。在Sherman离开前,餐馆的经理,John Johnson 送给了他两张免费礼券,一张超大号咖啡,另一张是餐馆最新推出的三明治,MacRap.

那位服务员,还是新来的,当天晚上就被解雇了。她心情很坏。她说她大概会把Burger Prince 因解雇她而告上法庭。她说是那个男人的错,因为他点了她可能会撒的东西。
澹台奇9H
周六,一位驾着新的敞篷车的79岁老人在汉堡王子餐厅的汽车取餐道上受了轻伤。晚上9点,一位年轻的女服务员不小心把一杯咖啡洒到他膝盖上,来自诺斯威尔的赫曼·薛曼因此受到了轻微烫伤。薛曼说那咖啡是热的,但并不烫。

赫曼拒绝接受治疗,并表示唯一的问题是他裤子上的咖啡渍,但是可以洗干净。他得到了一杯新的咖啡。在薛曼驾车离开之前,餐厅的经理约翰·强生给了他两张免费礼券,一张是加大杯的咖啡,另一张是餐厅最新的三文治McRap。

那位新来的服务员,在周六晚上就被解雇了。她非常地沮丧。她表示可能会因此起诉汉堡王子。她认为那位先生的错,因为他点了一些她可能弄撒的东西。