英文翻译下 拜托 急

《Iwenttoschoolonemorning》Iwenttoschoolonemorning,andIwalkedIlikethis,walkedrhis,walke... 《I went to school one morning》I went to school one morning, and I walked I like this, walked rhis ,walked like this . I went to school one morning and I walked like this all on my way to school《I have two hands》I have two hands , the left and the right . Hold them up high , so clean and bright .Clap them softay . One two , three . Clean. little hand are good to see《Hokey Pokey》You put your left foot in , you put your left foot out . You put you right food in , and you shake it all about and then you do the hokey pokey , and you turn , yourself around and that's what it'a all about Hey !《Head shoulders knees and toes》Head shoulders knees and toes knees and toes, knees and toes . Head shoulders knees and toes we all know those《Flying flying little bee》Flying flying little bee . Flying flying little bee Z-Z-Z-little bee . Z-Z-Z-little bee《Bea Baa Black Sheep》Baa , baa, black sheep , hanve you any wool . Yes sir , yes sir . Three bags full . One for my master and one for my dame , and one for the little boy that cries in the lane 展开
匿名用户
《一天早晨,我去上学,我去学校》一天早晨,和我走我喜欢这个,走rhis,走这样的。一天早晨,我去上学,这样我走在上学的路上我有两只手》《我有两只手,一只左来一只右。让他们到高处,那么干净明亮。softay拍拍手。一,二,三。清洁。小的手真好看的支持《头上把你的左脚》中,你把你的左脚。你把你合适的食物,你动摇它所有关于然后你头上的支持,你旋转时,你周围,那是它'a所有关于嘿!《头》肩膀、膝盖和脚趾头肩膀、膝盖和脚趾膝盖和脚趾,膝盖和脚趾。肩膀、膝盖和脚趾头,我们都知道那些《飞行飞行小蜜蜂飞小蜜蜂飞》。小蜜蜂飞飞行Z-Z-Z-little蜜蜂。蜜蜂Z-Z-Z-little并存》《咩黑羊咩,咩,黑色的绵羊,你有羊毛引以为荣。是的,先生,是的,先生。三袋满。一袋给我的男主人,一袋给我的女主人,一袋是为主妇装在小男孩,哭道
不吃螺蛳粉了
《有一天早上我去学校》有一天早上我去学校,我走我喜欢这个,行走,像这样的行走。有一天早上我去学校,我像这样走着上学路上《我有两只手》我有两只手,左手和右手。高高举起,干净又明亮。softay拍手。一二,三。干净的。小小的手真好看《Details》伸出你的左脚,你把你的左脚。你把你的食物,你摆脱这一切,然后做完这些动作,而你把自己周围,这是所有关于嘿!《头、肩、膝和脚趾》头肩膀膝盖和脚趾,膝盖和脚趾,膝盖和脚趾。头、肩、膝和脚趾,我们都知道那些《小蜜蜂飞行的飞行》小蜜蜂飞行的飞行。小蜜蜂飞行的飞行z-z-z-little蜂。z-z-z-little蜂《BEA咩小黑羊》咩,咩,黑羊,你有羊毛。好的,先生。好的,先生。三袋满满的。一为我的主人,一袋给夫人,和一个小男孩,在小巷里哭泣
mjy981007
《有一天早上我去学校》有一天早上我去学校,我走我喜欢这个,行走,像这样的行走。有一天早上我去学校,我像这样走着上学路上《我有两只手》我有两只手,左手和右手。高高举起,干净又明亮。softay拍手。一二,三。干净的。小小的手真好看《Details》伸出你的左脚,你把你的左脚。你把你的食物,你摆脱这一切,然后做完这些动作,而你把自己周围,这是所有关于嘿!《头、肩、膝和脚趾》头肩膀膝盖和脚趾,膝盖和脚趾,膝盖和脚趾。头、肩、膝和脚趾,我们都知道那些《小蜜蜂飞行的飞行》小蜜蜂飞行的飞行。小蜜蜂飞行的飞行,《小黑羊》咩,咩,黑羊,你有羊毛。好的,先生。好的,先生。三袋满满的。一为我的主人,一袋给夫人,和一个小男孩,在小巷里哭泣