帮忙翻译一篇英语作文!!

DearStudent,MynameisBob.IIiveinToronto,Canada,andIwantapenpaIinchina.IthinkChiaisaver... Dear Student,
My name is Bob . I Iive in Toronto , Canada , and I want a pen paI in china . I think Chia is a very interesting cuntry . I'm 14 years old and my birthday is in Nvember . I can speak English and a litte french . I have a brother , Paul , and a sister , sarah . They have pen pals in the United Kingdom and Australia . I like going to the movies with my friends and piaying sports .My favorite subject in scool is P.E . It's fun . But I don't like math . It's too diffcult!
Can you write to me soon ?
Bob
Nancynaixin
亲爱的同学:
我的名字叫鲍勃。我住在加拿大的多伦多,我想交一个中国的笔友。我觉得中国是一个很有意思的国家。我的生日在11月份,今年14岁。我会说英语和一点法语。我有一个哥哥叫保罗,一个妹妹叫莎拉。他们有英国和澳大利亚的笔友。我喜欢跟朋友一起看电影、运动。我最喜欢的学科是体育,它很有意思。但是我不喜欢数学,因为它太难了!
你能尽快给我回信吗?
鲍勃

(PS:希望我的答案能帮到你 祝你学习顺利啦!)
度武tayon
亲爱的同学:
我的名字是鲍勃,我住在加拿大的多伦多。我想在中国有一个笔友。我认为中国是个有意思的国家。现在我是四岁了,并且我的生日在11月。我可以说英语和一点法语。我有一个哥哥和一个姐姐,他们在英国和澳大利亚有笔友。我喜欢和朋友看电影和做些运动。我在学校最喜欢的学科是体育,它很有意思。我不喜欢数学,它太难了。
你能很快回信给我吗?

(您的文章中有不少错误的单词,望您及时订正。并希望你能采纳我的翻译)
追问
......