英语高手进来,请把这些翻译成汉语!

SONOACE8000SpecialEditionisdesignedtodeliverexceptionalimagingperformanceacrosstheent... SONOACE8000 Special Edition is designed to deliver exceptional imaging performance across the entire range of diagnostic applications. With enhanced support of continuous wave Doppler imaging, SONOACE8000 SE extends its clinical capablities to private practices and clinics of all sizes without compromise.
Special Edition of SONOACE.
The new benchmark
for all application.
matin20190401
SONOACE8000 Special Edition is designed to deliver exceptional imaging performance across the entire range of diagnostic applications. With enhanced support of continuous wave Doppler imaging, SONOACE8000 SE extends its clinical capablities to private practices and clinics of all sizes without compromise.
SONOACE8000特款机型用来传输诊断对象全方位的特殊造影。在连波多谱勒仪彩超图象的印证支持下, SONOACE8000 SE机器可以扩大医院的诊疗范围和诊断业务能力,避免因造影或图象不清楚而引起诊断上的争议。

参考资料: 英汉医学大辞典

艾叶月野
SONOACE8000 Special Edition is designed to deliver exceptional imaging performance across the entire range of diagnostic applications. With enhanced support of continuous wave Doppler imaging, SONOACE8000 SE extends its clinical capablities to private practices and clinics of all sizes without compromise.
特别版的SONOACE8000是为了给所有诊断设备传输优越的成像效果而设计的。拥有增强的持续波的多普勒成像,SONOACE8000特别版在不危及安全的前提下扩展了它在所有大小的私人医院及诊所的临床使用能力。

Special Edition of SONOACE. SONOACE特别版
The new benchmark for all application.
给所有设备的新基准。
cypxz
特别的版本被设计横过递送特别的描绘表现整个类型的诊断的申请的 SONOACE8000。 藉由连续波都普勒描绘的可提高支持, SONOACE8000 SE 把它的临床 capablities 扩充到没有妥协的所有大小的私人练习和临床讲义。
怀念晴天
SONOACE8000特刊被设计提供例外想象表现横跨诊断应用的整个范围。 与连续波多谱勒仪想象改进的支持, SONOACE8000 SE对私人开业延伸它的临床所有大小capablities和诊所,不用妥协。
上下山南8
你知道你在翻译什么吗?什么东西啊中文都看不明白