olivia什么意思中文

十七夜教育说

olivia读英[ˈɔliviə],美[oʊˈlɪviə]。

olivia读:英[ˈɔliviə],美[oʊˈlɪviə],意思是奥利维亚,女子名。

造句:

And bring Olivia to dinner.

吃饭的时候记得叫上奥利维亚。

Have you guys seen Olivia?

你们看到奥利维亚了吗?

Olivia is a beautiful little girl.

奥利维亚是一个漂亮的小女孩。

Olivia took first place in the handicraft competition.

奥利维亚在手工比赛当中取得了第一名的好成绩。

Look,there's the famous professor Olivia.

快看,那位女士就是大名鼎鼎的奥利维亚教授。

Darling,Olivia, I'm so glad to see you. How have you been?

亲爱的,奥利维亚见到你,我真的很高兴,你最近过得好吗?