帮我翻译几个句子.

1、themostfamiliaroutwardsignsofagingmaybeseeninoldpeople,suchasthegreyingofthehairthe... 1、the most familiar outward signs of aging may be seen in old people,such as the greying of the hair the wrinkling of the skin2 one of the most serious changes of old age occurs in the arteries ,the blood vessels that lead from the heart3 it was customary in Newton's time for the great mathematicians of Europe to spend months on solving a problem and then offer it as a challenge to all others 展开
1.最常见的外表老化迹象可以看出,中老年人,如头发发白起皱的皮肤
2.一个晚年最严重的变化发生在动脉,血管的血液从心脏
3.这是习惯在牛顿的时间为欧洲最伟大的数学家花几个月的时间来解决一个问题,把它作为对其他人的挑战
匹诺曹的音乐盒
1、老人最常见的外表老龄化迹象可以看出,比如花白的头发,还有起皱的皮肤。这2个晚年最严重的变化发生在动脉血管的血液从心是习惯在牛顿的时间为欧洲最伟大的数学家花几个月解决一个问题,并把它作为对其他人的挑战。
绝世水仙
老人最常见的外表老龄化迹象可以看出,如花白的头发,起皱的皮肤,这2个晚年最严重的变化发生在动脉血管的血液从心是习惯在牛顿的时间为欧洲最伟大的数学家花几个月解决一个问题,并把它作为对其他人的挑战
吾忻倾我心
最常见的外部症状的老化显明在老人,比如花白的头发的障碍的起皱的一个最严重的变化发生在老年人动脉血管的做法是司空见惯heart3牛顿的时间欧洲大数学家要花好几个月在解决一个问题,然后把它作为一个挑战提供所有其他人