麻烦帮忙翻译一下

Homesicknessisverycommonamongstudentsawayfromhome—eventhosewhohadpreviouslybeenawayat... Homesickness is very common among students away from home—even those who had previously been away at overnight camp or traveled far away. There is a difference between being away from home for 8 weeks and being gone for 8 months. There is also a difference between 41 home for a while (knowing you will be going back) and the start of leaving 42 (knowing your returns may never be the same again). Feeling homesick does not make you less mature or mean you are not ready to be 43 . If you feel homesick, talk to your friends at school about it.
44 are they are feeling the same way. 45 family and friends back home, but make sure you 46 new relationships at school. If your homesiczkness a counselor might help . Also, remember that going home for the first visit may be difficult 48 c will just not 47 and does not seem to be getting better after a few months at school, speaking with hanges in yourself or your family. Old conflicts do not just disappear 49 you go to college, and new ones may 50 . Again, if things are too stressful for you to handle alone, talk to a counselor.
41. A. abandoning B. leaving C. being away D. heading for
42. A. for good B. temporarily C. impermanent D. all the time
43. A. yourself B. lonely C. of your own D. on your own
44. A. Most likely B. It’s impossible C. Chances are D. Make sure
45. A. Keep in touch with B. Contact with
C. Keep contact in D. Communicate
46. A. go with B. go away C. go over D. go through
47. A. have built B. are establishing C. formed D. develop
48. A. thanks to B. because of C. owing to D. resulting in
49. A. if B. unless C. once D. provided
50. A. surface B. arise from C. give rise to D. merge
lakerhuman
想家,是很普通的学生离家出走-即使是那些先前被取消在一夜之间营地或远渡重洋。两者是有分别的正离家出走, 8周后,并正在经历了8个月。此外,还有一项差别41家,而(认识你将去回) ,并开始离开42 (知道你的回报,可能永远不会一样了) 。想家的感觉,不使你那么成熟,或者是不是指你随时可以43 。如果你觉得想家,谈谈你的朋友在学校的有关情况。
44 ,他们都感到了同样的方式。 45家人和朋友带回家,但要确保你46个新的关系,在学校。如果你的homesiczkness顾问咨询可能有助于解决问题。另外,还记得回家,为首次访华可能有困难, 48 c将不只是47个,并似乎并没有越来越好几个月之后在学校里,在谈到与颈在你或你的家人。旧的冲突不只是消失, 49 ,你去上大学,并有新的5月50 。再次,如果事情太多压力,为你处理,仅谈一个辅导员。
41 。甲放弃乙离开长正在远离四标题
42 。答:为好,暂时乙丙无常d.所有时间
43 。答:你寂寞乙丙你们自己的四对你自己的
44 。答:最有可能乙' s不可能长机会是四作出肯定
45 。答:保持联络与乙接触
长保持联络,在四沟通
46 。甲去与乙走长到超过四办理
47 。答:已建成乙正在建立正形成四发展
48 。答:感谢乙,因为丙由于四以致
49 。答:若乙除非长曾四提供
50 。甲乙表面出现长引起四合并
百度网友664f90075
想家是在远离家的学生中很平常的一件事,就算是那些最近刚刚参了有过夜的生活营或者是出远门的人也一样。有分别的是在于离家8星期及8个月的。也是有分别在于41回家一下子(知道你还会回来)和准备离开42(知道当你回来时,一切将会不一样了)。想家的情绪,不会让你变得比较不成熟或表示你并没有准备好43。如果你觉得想家了,,告诉你在学校的朋友吧。
44他们也是那么想的。45家人及朋友回家,不过,要确保你在新的学校46新的人际关系。也许你的思乡之情,不到这可以帮忙。也要记得,第一期回家探访可能会很困难48c也许就不47也不代表在学校离开了几个月变得更好,说话时有着很多的奉承在你自己或你家人。旧的不满不会就这样的消失49你去学院,而新的可能50。又一次,如果事情让你觉得很压力,不能以个人应付,和你的辅导员沟通吧。
issac_hufeng
想家,是很普通的学生离家出走-即使是那些先前被取消在一夜之间营地或远渡重洋。两者是有分别的正离家出走, 8周后,并正在经历了8个月。此外,还有一项差别41家,而(认识你将去回) ,并开始离开42 (知道你的回报,可能永远不会一样了) 。想家的感觉,不使你那么成熟,或者是不是指你随时可以43 。如果你觉得想家,谈谈你的朋友在学校的有关情况。
44 ,他们都感到了同样的方式。 45家人和朋友带回家,但要确保你46个新的关系,在学校。如果你的homesiczkness顾问咨询可能有助于解决问题。另外,还记得回家,为首次访华可能有困难, 48 c将不只是47个,并似乎并没有越来越好几个月之后在学校里,在谈到与颈在你或你的家人。旧的冲突不只是消失, 49 ,你去上大学,并有新的5月50 。再次,如果事情太多压力,为你处理,仅谈一个辅导员。