帮忙翻译一段英文 谢谢了

YouarebiddingontheverylovelyBarbieSilkstoneIngenueDoll.Thisdollwasareplacementdolltha... You are bidding on the very lovely Barbie Silkstone Ingenue Doll. This doll was a replacement doll that Mattel sent out because the original dolls heads were yellowing. THIS dolls head is the correct color. She has the regal Hollywood look with platinum hair and lovely high color facepaint. She wears a, pale ivory, chiffon robe and chiffon nightie with blue satin ribbon accents and ivory shoes with pom poms. This Doll is mint and never removed from box (NRFB).

BOX CONDITON: Box Condition is very good to excellent. The tissue was only taken off the box at time of listing.

All my items come from a smoke free and pet free home.

I accept Paypal. Shipping is $10.00 for insurance for the first item with-in the United States. I will combine shipping and each additional item will ship for $1.00 per item plus winning bid amount. Each of my items will have different shipping amounts, so please understand first item will ship for the greatest shipping amount mentioned and each additional will cost $1.00 for shipping. Due to the size of the box or for international shipping I can only ship on Saturdays as I can not use the automatic postal machine.

I will ship internationally and ship on insured rates only. International shipping for this item will be $45.00 to most contries. INTERNATIONAL BUYERS PLEASE NOTE: I will only ship on insured rates. It is not possible to insure first class packages so this item must ship priority for international.

I ship priority mail without request as long as the shipping I have charged will cover the cost of shipping. (it usually does except to California and areas of Texas, actual shipping rates apply to Puerto Rico and Hawaii).
百度网友0eb6cdf
你正投标一个可爱的芭比娃娃。这个娃娃玩具是马特尔寄出去的代替品,因为原来那个娃娃的头已开始变黄。这个娃娃的头的颜色是没有问题的。这个娃娃看起来有一种好莱坞明星般的高贵,白金色的头发,还有亮色的妆容。她穿着一件象牙白的丝质长袍和睡衣,上面还有蓝色的缎子的蝴蝶结,还有穿着象牙色的鞋子。这个娃娃是99%新,并且从来没有从盒子中拿过出来。

盒子的情况:盒子是很新的。上面的薄绢只是在数帐的时候拿了下来。

这些东西都没有被烟熏过或者被宠物碰过。

我可以收paypal(一种网络付费形式)。运费是10块,包括对第一个物品的保险,并且限于美国国内。每多一件物品,我会在投标的费用上每个加多一块钱。每一个物品的运费都是不同的,所以就是第一个的运费最贵,然后每加多一个就加一块运费。由于盒子大小或者是国际送运的缘故 ,我只会在星期六发货,因为我不能用自动邮寄机器来发货。

我可以寄国际,但是只会是控制在安全率以内。国际邮寄这个物品的费用是45块,这个价钱适用于大部分国家。国际买家注意:我只会在安全率以内发货。我不可能用优先邮递然后再加保险,所以我寄国际我只会用普通快递。

只要我收到的运费能够抵消我寄出的物品的花费,我不会通知你我用普通快递。(这是很常见的,但是有些地方例如加州和德州的一些地方。运费标准也适用于夏威夷和波多黎各)。
--------------------------------------------------------------------
翻译完了,呵呵。这是我自己翻译的。
希望对楼主有帮助。:D
心语mio
你是非常可爱的芭比娃娃投标Silkstone地的洋娃娃。这个洋娃娃是罗本的替代品洋娃娃美泰公司发出的头颅因为原娃娃黄。这个娃娃的头是一个正确的颜色。她有那位雍容华贵的好莱坞看起来是以铂金色的头发和可爱的高彩绘。她穿着一件,浅象牙色、雪纺绸袍,小睡衣和雪蓝色缎丝带的口音和象牙鞋子与金属聚。这个洋娃娃是薄荷味,从不远离盒(NRFB)。

盒子幸事:盒子条件很好,好极了。这个组织只是把这个盒子的时候上市。

我所有的物品来自一个无烟和宠物的免费的家庭。

我接受贝宝。运输是10.00美元第一项保险with-in美国。我将会把航运和每一个额外的项目将船每项1.00美元加中标金额。我的每个项目都有不同的船舶数量,所以请先了解项目将为船舶数量最大的运输成本会提起和每一个额外的$ 1.00的运输。由于这个箱子的大小或国际航运我只能在星期六我船不能使用自动邮政的机器。

我将立即装运船只在国际保险率而已。国际航运为这个项目将被在大多数国家的45.00美元。国际买家请注意:我只会对保险船舶的利率。这是不可能的,确保一流的政策这个项目必须优先国际船舶。

我船没有要求优先邮件只要船舶我所吩咐将覆盖的运输成本。(这通常是除了加州和德州地区实际运费,适用于波多黎各和夏威夷)。
张强471