请教这句话翻译成英语该怎么说?谢谢!

加入这个公司能让我的各个方面的能力得到锻炼。还有一句:公司也会因为我的加入而变得更加有活力。谢谢!... 加入这个公司能让我的各个方面的能力得到锻炼。
还有一句:公司也会因为我的加入而变得更加有活力。谢谢!
凌风寒雪
加入这个公司能让我的各个方面的能力得到锻炼。
Joining this company can strengthen my all-round capacity/every aspect of my abilities.
公司也会因为我的加入而变得更加有活力。
The company is stronger and more dynamic with me.

我公司弄过招聘的东西,有类似句子出现过,应该没有问题。
Leo娃娃
Joining this company can provide me with a chance to improve my all-round capacity.
Also,my participation can give the company more vigor
索尼w90
The ability of mine can be trained in all my aspects by jioning this company

Also because of joining this company ,it is becoming full of vitality
heracer
It will improve my overall ability to join the company.
木头IV
Allow me to join the company the ability of the various aspects of temper.
百度网友507e31c
Joining this company will be comprehensive of all my abilities.