你的学习取决于你学习努力的程度 译成英语

加油奋斗再加油
知道合伙人教育行家
国家奖学金获得者 全国大学生英语竞赛国家级特等奖获得者

你的成功取决于你学习努力的程度。翻译是:Your success depends on the extent of your efforts to learn.

句子解释:
success 英[səkˈses] 美[səkˈsɛs]
n. 成功,成就; 好成绩,好结果; 成功的人(或物);
[例句]It's important for the long-term success of any diet that you vary your meals.
如果想要成功做到长期节食,很重要的一点是要膳食多样化。

extent 英[ɪkˈstent] 美[ɪkˈstɛnt]
n. 程度; 长度; 广大地域; 扣押;
[例句]The government itself has little information on the extent of industrial pollution.
政府本身几乎不了解工业污染的程度。

effort 英[ˈefət] 美[ˈefərt]
n. 工作; 努力,尝试; 成就; 杰作;
[例句]He made no effort to hide his disappointment.
他毫不掩饰失望之情。
拔草小侠
Academic performance is determined by your effort.
金伟榕
Your attitude, not your aptitude, determines your altitude.
stam518
Your studying achievement depends on how hard you studying !