求一篇作文

你在2005年暑假到一家饭店工作,你为饭店刷盘子,打扫卫生。每天工作7个小时,为期4周,赚了200元钱。这项工作辛苦而枯燥,使你感到很疲劳,但你从中体验到了钱来之不易。每... 你在2005年暑假到一家饭店工作,你为饭店刷盘子, 打扫卫生。每天工作7个小时, 为期4周, 赚了200元钱。这项工作辛苦而枯燥, 使你感到很疲劳, 但你从中体验到了钱来之不易。每想到新学期, 你将用自己赚的钱买书,便感到非常的骄傲与自豪……
要求:
1.语言通顺,流畅,语法正确;
2. 适当发挥,谈谈自己的感想;
3. 词数为 80 词左右
我是个初三的学生,要适合我的!!!简单一点
挚爱狗狗de骨头
The summer holiday in 2005 was very vital to me, since it was my first time to do a part time job as a dishwasher in a restaurant. In the working period, I worked 7 hours per day, and have kept working for 4 weeks, as a result I got 500 yuan for my salary. There is no doubt being a dishwasher is a very boring and tired job, but each time when i thought i can use my own money to purchase the books for the next new semester, nothing stops me to be proud of myself. On the other hand, something comes into my mind which tells me that there is no free lunch in the world, we must put effort to get the reward back
澄醉昳Oo
你在2005年暑假到一家饭店工作,你为饭店刷盘子, 打扫卫生。每天工作7个小时, 为期4周, 赚了200元钱。这项工作辛苦而枯燥, 使你感到很疲劳, 但你从中体验到了钱来之不易。每想到新学期, 你将用自己赚的钱买书,便感到非常的骄傲与自豪……
要求:
1.语言通顺,流畅,语法正确;
2. 适当发挥,谈谈自己的感想;
3. 词数为 80 词左右
我是个初三的学生,要适合我的!!!简单一点
匿名用户
自己想,免得被老师发现!!!!!!!!!!!!!!!!!!