you have finished your work ,haven't you?回答及翻译 5

youhavenotfinishedyourwork,havenyou?回答及翻译... you have not finished your work ,havenyou?回答及翻译 展开
GenesisHero
you have finished your work ,haven't you?
你已经完成了你的工作,不是吗?
Yes, I have. 是的, 我已经完成了
No, I haven't. 不,我还没有。

you have not finished your work ,havenyou?
你还没有完成你的工作,是吗?
Yes, I have. 不, 我已经完成了
No, I haven't. 是的,我还没有。

请采纳,有问题可追问。
卡茉莉百合
you have finished your work ,haven't you?
你已经完成了你的工作,不是吗?
Yes, I have. 是的, 我已经完成了
No, I haven't. 不,我还没有。

you have not finished your work ,havenyou?
你还没有完成你的工作,是吗?
Yes, I have. 不, 我已经完成了
No, I haven't. 是的,我还没有。

望采纳!
菲栩飞絮
You have not finished your work ,have you?你还没完成你的工作,不是吗?
Yes, I have.不,我做完了./ No, I haven't.是啊,我还没完成.
小幽英语分享

you have not finished your work ,havenyou?
yes ,I have .(不,我完成了) no, I haven't(是的,我没完成)
you have finished your work ,haven't you?
yes ,I have .(是的,我完成了) no, I haven't(不,我没完成)
Joey小锦鲤
you have not finished your work ,have you?
这是反义疑问句。
意思是你还没有完成你的工作是吗?
回答:NO,I have not。Yes, I have.