一首男女一起唱的英文DJ。开头是哦耶。欧欧耶。中间有一句歌词是...i'don't know why...can't you see。

一首男女一起唱的英文DJ。开头是哦耶。欧欧耶。中间有一句歌词是...i'don'tknowwhy...can'tyousee。这首歌是我姐车上的一张DJ里面找到的。里面有... 一首男女一起唱的英文DJ。开头是哦耶。欧欧耶。中间有一句歌词是...i'don't know why...can't you see。
这首歌是我姐车上的一张DJ里面找到的。里面有耶耶耶这首歌。是一张英文串烧的DJ
左丘栋8M
意大利舞曲 Camelot 的 Rise And Fall 你去听听dj版 应该是你要找的。。

下面是歌词:
Oah Oah Rise and Fall
No more tears for bleeding horse

Now I will survive
Don't know where and don't know why

In the land of the seven hills
Every man is working hard
Children play with wooden tools
Women pray for food

Suddenly one old man says
Dark clouds on horizon
Every mean five feet tall
Takes his sword and shield

Ash of war on ancient ground
Dying man on red blood land
No one war mans no name grave
Love will not survive

Fight for peace not for god
Soul is steel life is gold
In the land of the seven hills
Now we rest in peace
赞同2|评论(1)
Kelly Rowland的《Dilemma》99.999%是你找的,这首歌不错噢,我也挺喜欢的
追问
。。。不是。都说了男女一起唱的。—  —!
白羊欧阳礼信
Rise And Fall DJ版 在酷我里面有
蹉如的7293
BABY
匿名用户
Bobby Tinsley - Boyfriend
你看看是不是!