翻译一下这些英语!不要在线翻译的,希望准确,谢谢了?

4.Intwoyears,hewasanationdlphenomenon.5.Thewisestthingtodoistosbimoverthechaptertober... 4 .In two years,he was a nationdl phenomenon. 5. The wisest thing to do is to sbim over the chapter to be read. 6. I’am basy packing my things for the long journg. 7.An ideu formed in my mind 8 .Do you want regular or king size. 展开
jackyxu1
4.In two years TIME, he BECOMES a NATIONAL phenomen : 两年来,他成为了国家才子
5. the WORSTthing to do is to SKIP the chapter to read. 最惨的就是读书的时候跳过了一个章节
6.i'M BUSY TO PACK my things for THIS long JOURNEY. 我忙着为这个很长的路途收拾东西
7.an IDEA WAS formed in my HEAD: 我想到了一个方案。
8.do you want A regular or A king size. 你是想要单人还是加大双人(指的是床)
bwwss2014
4.In two years TIME, he BECOMES a NATIONAL phenomen : 这两年里,他成为了国家才子
5. the WORSTthing to do is to SKIP the chapter to read. 最惨的就是读书的时候跳过了一个章节
6.i'M BUSY TO PACK my things for THIS long JOURNEY. 我忙着为长途旅游收拾东西
7.an IDEA WAS formed in my HEAD: 我想到了一个方案。
8.do you want A regular or A king size. 你是想要普通的还是加大的
fanfangoodup
4。在未来的两年内,他是一个nationdl现象。5。最聪明的事要做的就是在本章后面sbim阅读。6。我'am basy包装在漫长的journg我的东西。7。在我的脑海里形成一个ideu 8。你要经常或真人大小的。
没有翻译出来的就是错别单词。
小茵娃娃
4 .In two years,he was a nationdl phenomenon. 5. The wisest thing to do is to sbim over the chapter to be read. 6. I’am basy packing my things for the long journg. 7.An ideu formed in my mind 8 .Do you want regular or king size.
阳离子找阴离子
里边错误单词太多了。 你再检查一下再来问我。