五、翻译句子;1.你好!我叫吉娜。你叫什么名字?2.你好吗?我很好,谢谢。你呢?我也很好3.这是李

五、翻译句子;1.你好!我叫吉娜。你叫什么名字?2.你好吗?我很好,谢谢。你呢?我也很好3.这是李小华。-你好4.这用英语怎么说?是个橘子5.你能拼读这个单词吗?能。怎样... 五、翻译句子;1.你好!我叫吉娜。你叫什么名字?2.你好吗?我很好,谢谢。你呢?我也很好3.这是李小华。-你好4.这用英语怎么说?是个橘子5.你能拼读这个单词吗?能。怎样拼读?6、那是什么?是V。什么颜色?黄色。7、这些盒子是什么颜色?是红色的。8、把这钢笔涂成兰色。9、---你好,杰克。见到你很高兴。---见到你也很高兴10.你的电话号码是什么?是2786194 展开
梦游7210
1. Hello. I'm Ginna. What's your name?
2. How are you? I'm fine,thanks. And you? I'm fine,too.
3.This is Li Xiaohua. How do you do.
4.What's this in English?
5. Can you spell this word? Yes, I can. How to spell?
6.What's that? It's V. What color is it? Yellow.
7.What color are these boxes? They're red.
8.Color this pen blue.
9. Hi, Jack. glad to see you. Glad to see you too.
10.What's your telephone number? It's 2786194.
百度网友d87aef49
Hello, I'm Gina, what's your name?
How are you? I'm fine,thanks , and you? I'm fine too.
This is Li Xiaohua. hi~
tianwenxixi
好啊啊有