求翻译成英文,免责说明!机器翻译的请绕道,请求达人帮忙。

1.原则上产品保修期限是按合同条款约定的产品保修期限为准。2.产品保修期内,因以下原因发生的问题我公司将收费维修。当用户任意分解产品或没有正确进行维护而产生的问题;没有正... 1.原则上产品保修期限是按合同条款约定的产品保修期限为准。
2.产品保修期内,因以下原因发生的问题我公司将收费维修。
当用户任意分解产品或没有正确进行维护而产生的问题;
没有正确运输,保管而产生的问题;
超过产品额定参数使用而产生的问题;
没有正确安装而产生的问题。
3.为了安装人员,产品,系统的安全,安装本产品时请务必遵守本说明书注明的安全事项。如果不正确遵守本说明书的事项,由此造成的人身伤害或经济损失,我公司不承担任何责任。
4.因用户任意进行改造或维修本产品而发生的人身伤害或物质损失,我公司不承担责任
5.需要维修或改造本产品时,请事先跟我公司联系。
6.本产品是控制阀附件,操作或运行时必须熟记相应的控制阀的使用说明。
此说明书的内容未经我公司同意不得任意更改或影印,违者将追求法律责任!
88888888妮妮
1.原则上产品保修期限是按合同条款约定的产品保修期限为准。
By principle,the term of service is on the basis of the contract terms.

2.产品保修期内,因以下原因发生的问题我公司将收费维修。
Under warranty, we will charge the maintenance cost for the following:

当用户任意分解产品或没有正确进行维护而产生的问题;
User disassemble our products without right maintaining.

没有正确运输,保管而产生的问题;
No right transpotation, No safekeeping.

超过产品额定参数使用而产生的问题;
To use over nominal parameter

没有正确安装而产生的问题。
wrong installation

3.为了安装人员,产品,系统的安全,安装本产品时请务必遵守本说明书注明的安全事项。如果不正确遵守本说明书的事项,由此造成的人身伤害或经济损失,我公司不承担任何责任。
For safety of the installation personnel, product and system, you are requested to comply with safety terms of the instruction book, if not, our company will be free from all liability willmigerl for personal injury or economic losses that caused .

4.因用户任意进行改造或维修本产品而发生的人身伤害或物质损失,我公司不承担责任

Our company doesn't assume any responsibilities for personal injury or economic losses that caused by illegal retrofitting and wrong service.

5.需要维修或改造本产品时,请事先跟我公司联系。
Please contact with us before you restrofit our products and service our products.

6.本产品是控制阀附件,操作或运行时必须熟记相应的控制阀的使用说明。
This product is an accessory for control valve, must memorize the control valve instruction before use.

此说明书的内容未经我公司同意不得任意更改或影印,违者将追求法律责任
This instruction book forbid alteration and copy, or bear the legal liability .

妮妮为你解答
希望能帮到你,不明白还可以追问.
如有帮助,请采纳.