谁能帮我翻译一下这几句英语

Theknifeisontheright.Theforkisontheieft.Thespoonisbesidetheknife.Thepiateisinthemiddl... The knife is on the right.
The fork is on the ieft.
The spoon is beside the knife.
The piate is in the middle.
中醫學生MM
The knife is on the right. 刀是放右方的。
The fork is on the left. 叉是在左边。
The spoon is beside the knife.勺子是在刀旁边的。
The plate is in the middle.碟子是在中间。
abam1121
The knife is on the right. 刀在右边

The fork is on the left 叉子在左边 这句中是left吧

The spoon is beside the knife. 勺子在刀的旁边

The plate is in the middle. 盘子在中间 这句中是plate 吧
actonst
餐刀在右边。
叉子在左边。
汤匙在餐刀旁边。
盘子在中间。
yingu89757
刀子在右边。叉子在左边。勺子在刀子后边。piate可能是打错了,应该为plate吧?
盘子在中间。谢谢采纳。
崇敬王者
小刀 在右边
饭叉在左边
勺子在小刀旁边
盘子在中间
huangq202
刀放在右边
叉放在左边
汤匙在刀旁边
餐盘放在中间