你好 请你帮我翻译一段英语短文 最好 是一句一句的翻译 谢谢了 今天晚上用 拜托了 10

Ifwe'renotcarful,wedon'tnoticethatthedaysarepassingusby.wetakethepathsofleastresistan... If we're not carful ,we don't notice that the days are passing us by.we take the paths of least resistance,sticking(粘住) within our comfort zone.we watch TV all evening rather than learn skills that will help us advance. we put up with unwarranted critiism,we passively submit to requests rather than assert our needs. we allow a lack of confidence to pass up on an opportunity
Looking back over the past year,or even the past week,by doing thing and stretching myself( 拓展自我 做平时不做的是)that I fell I have made the most of(充分利用) my days.<3> Or as the quote says, I would live it the same way if allowed to yepeat it .But,to use another clich( 老生常谈) life is not a rehearsal _there is no yeplay button .Moreover there is erase and record again facility
future我和你
如果我们不留心,我们不会注意到日子在一天天地逝去。我们在心灵舒适区里生活,过着一成不变的日子。我们宁愿整晚地看电视,也不愿意学习可以提高我们的技能。我们忍受着一些不合理的指责,我们消极地顺从一些要求,而不是坚持我们的需求。我们容忍自己的胆怯而放弃机会,回头看看过去的一年或过去的一周,我们忙忙碌碌偶尔做一些不经常做的事,我们自以为没有虚度光阴,就像一句引言所说,如果生活可以从来我可能会选择同样的生活方式。但是,正如一句老生常谈的话所说,生活不是一次彩排,没有重来的按钮。
丁利远359
如果我们细心观察,就会发现时间正在从我们身边悄悄流逝,每天晚上我们不是学一些能够帮助我们前进的技能而是在看电视。 我们忍受着毫无根据的批评,我们被动的服从各种上级要求而不去坚持自己的需求。我们没有自信去抓住任何降临的机会。回顾过去几年或者几周那种拓展自我,做平时不做的事的感觉,我充分利用了我的每一天,或者就像一句名言所说,如果时光可以倒流,我还是会选择原来的方式重新来过。但用老生常谈来说就不现实了,因为生活不是在排演,它没有重拍的按钮,更不必说把过去删掉重新来过啦