create account是什么意思

智能机器人61ed9e
知道合伙人教育行家
环球语言交流中心; 医疗卫生业内人士; 周易五行八字起名;

Create a New Account
创建新账号;创建一个新帐户;创建新账户;创建一个新的帐户
双语例句
Create a new account with the name and account type you chose.
用您选择的名称和类型创建一个新的帐户。

I can create a new account?
我可以开设一个新帐户吗?
TableDI
UG3186
create account

网 络
建立帐号;
创建帐户;
创建账户;
建立帐户

双语例句
1. Well, now you can create account, all will work fine.
好了, 现在你可以创建帐号了, 一切工作正常.
来自互联网
2. You can solve this problem and create account by following the steps in section II below.
您可以按照以下第II部分中的步骤解决这一问题并创建帐户.
来自互联网
3. These characters help reduce spam that automated account registration tools create.
这些字符有助于减少自动帐户注册工具所创建的垃圾帐户.
来自互联网
4. First I needed to create a separate account for him to use.
首先,我需要给他新建一个独立账户.