找一首英文歌 女声。高潮是一段非常长的loveing loveing.....我也记不清是loveing还是loveyou 了, 20

找一首英文歌女声。高潮是一段非常长的loveingloveing.....我也记不清是loveing还是loveyou了总之是非常长的一段,不是蔡依林的LOVELOVEL... 找一首英文歌 女声。高潮是一段非常长的loveing loveing.....我也记不清是loveing还是loveyou 了总之是非常长的一段,不是蔡依林的LOVE LOVE LOVE,, 展开
洛又云v
[ti:keep on loving you]
leep on loving you
annie
"容易受伤的女人"英文翻唱
i've been waiting for the time
我一直等待这一刻
waiting for you to say you're mine
等待你说你是我的
can't hide these feelings in side
无法将这些情感隐藏
let me hold you tonight
今夜让我拥抱你
i really want you to know
我真想让你知道
all these feelings i have to show
我要迸发的这些真情
how much i've been loving you
我一直深爱着你
tell me you'll be mine
告诉我你会是我的
gonna love you 我要爱你
keep on loving you dear 继续深爱着你
i will love you till the end of time
我要爱着你直到时光流尽
i'll be with you no matter what happens
无论发生什么我将与你在一起
i'll be there by you side
我会守候在你身旁
i will hold you hold you here in my arms
拥抱你紧紧地拥抱着你
i will promise i won't let you go
我答应绝不会放弃你
stay with me 与我厮守
make all our dreams come true
让你我梦想成真
i will give you what i have
我会把一切献给你
cause you mean the whole world to me
因你对我意味着整个世界
i will love you with my heart
我会真心爱你
and we'll never part
我们将永不分离

是这个不?
ly349078791
歌名是price tag
歌手是jessie j
吴莫愁在中国好声音上唱的那首
sjn2046
郭采洁的还爱着你,可能是你找的哦
笪器轩
Ailee-Heaven...看看是不是你要的那首?
blizzardxh
Cavallie Londono的We Will Fly