跪求一首女声的英文歌 高手来帮帮忙 感激不尽

忘记在哪里听到的当时只是匆匆听到几句没听太清楚开头好像是heartisslow什么的歌词有可能不对女歌手的声音有点浑厚希望高手能帮帮忙我这里没啥分平常不怎么用知道但是这次... 忘记在哪里听到的 当时只是匆匆听到几句 没听太清楚 开头好像是 heart is slow 什么的 歌词有可能不对 女歌手的声音有点浑厚 希望高手能帮帮忙 我这里没啥分 平常不怎么用知道 但是这次实在是找不到了 感激不尽! 展开
百度网友9913445
The Heart Is Slow To Learn(痴心难改)----Andrew Lloyd Webber(安德鲁·洛伊德·韦伯)

The heart is slow to learn

回头真难
These feelings that I feel
明智此情
Are foolish, not the real
愚蠢,虚无
I'm wise enough to see
明知
This love will never be
是株无花果
And each day is like the last
就连爱着你的每一个天也硝烟弥漫
When living in the past
尽管在回忆中度日
I know it's mad
我却清醒地知道此举荒唐幼稚
And you won't return
你将一去不复返
But then, as I have said
而我却只能说
The heart is slow to learn
回头太难
I've never loved As I have loved you
我从未被你像我爱你般地爱过
Why is love cruel
爱情为何如此残忍
I wish I knew
但愿我能明了
Say what you will
只是你所言为何
It doesn't matter
已俨然无谓
Until I die
直至沉睡之际
There's only you
你将仍是我的唯一
Until I die There's only you
此情,只为你,坚定不移
The heart is slow to learn
好难
The heart is slow to learn
真的无能为力
You'd think there'd be a way
你确信会有一条路
To shut out yesterday
断截昔日
Perhaps if I just thoughts
或许我也正有此意
Although the times we fought
尽管我们曾一度争执不休
I've tried to let us know
但我仍就尽力让彼此坚信
There's still no letting go
此爱,永垂不朽
I know it's mad
明知故犯
And you won't return
面对你的去而不返
But then as I have said
我只能说
The heart is slow to learn
回头太难
Why is love cruel
爱为何会如此残酷
I wish I knew
我想明白啊
Say what you will
可无论你作何解答
It doesn't matter
已不再重要
Until I die
直到永世长眠
There's only you
你,仍是我的唯一
Until I die There's only you
对你的真情,至死不渝
why is love cruel
真爱一个人为何竟是如此痛苦
I wish I knew
我百思不得其解
Say what you will
但答案
It doesn't matter
真重要吗?!
Until I die
直到我也一去不复返
There's only you
我的唯一仍旧是你
Until I die There's only you
此情此爱,永远只为你存在
The heart is slow to learn
天啊!回头真的太难了
追问
不是这个额  这个我找到过  听过  不是的  不过还是谢谢你的热心帮助
追答
o 不客气 那再找找啊
zhangyali282
难道是 someone like you
简单试__回忆
buring