帮我翻译一下,谢啦

Theonething14-year-oldMosheKaiCavalindislikesisbeingcalledagenius.Allhedid,afterall,w... The one thing 14-year-old Moshe Kai Cavalin dislikes is being called a genius.All he did,after all,was enter a college at the age of eight and earn his first two degrees at nine.
Now,at 14,he's going to graduate from UCLA this year.He has also just published an English edition of his first book,We Can Do.
The 100-page book explains how other young people can do as he does.He hopes it will show people that his success is not about genius;it's just hard work.
Moshe has done a lot at a very young age,but that doesn't mean he is studying day and night.Although he's a big fan of Jackie Chan movies,he says he limits his television time to four hours a week.He thinks that if people keep themselves focused and work very hard,they can accomplish anything.
接珈蓝歆2k
14岁的Moshe Kai Cavalin(摩西·卡伊·卡瓦利 )不喜欢的一件事就是被称为天才。归根结底,他所做的是在八岁的时候考进大学,9岁时获得他的首两个学位。
现在,今年14岁的他将从加州大学洛杉矶分校毕业生。他也刚刚发表了他的第一本英语版的书,叫《我们能做到》。
这本100页的书解释了其他的年轻人怎样能做到像他所做的。他希望能让人们了解他的成功不是因为天赋,而是努力的成果。
摩西在他幼时已经做了很多,但这并不意味着他不分昼夜的学习。虽然他是很喜欢看成龙出演的电影,他说他也限制他的看电视的时间为一个星期4小时。他认为,如果人们保持专注并努力投入工作,他们可以做成任何事。
natureqin1214
14岁的Moshe Kai Cavalin 不喜欢的一件事情就是别人叫他天才,尽管他8岁上大学,9岁就拿到了头两个学位证书,现在14岁的他马上从UCLA毕业。今年他还刚刚出了他的第一个英语著作“WE Can Do”.
上百页的书讲了其他孩子如何做能像他一样,书本告诉人们他的成功不是天分,仅仅是靠自己努力认真的学习。
Moshe很小的时候就开始付出很多努力,但是也不是代表他就要白天黑夜的学习,尽管他是成龙电影的忠实粉丝,但他仍给自己一周只看4个小时的电视的限制。他认为一个人如果能持之以恒专注且非常认真地做事,那么任何事他都能做成功。