帮忙把这篇文章翻译成中文

FOLLOWINGthesuccessofS.H.EandTwins,anothergirlbandhasarrivedonthemusicscene.Seventeen... FOLLOWING the success of S.H.E and Twins, another girl band has arrived on the music scene. Seventeen-year-old Singaporean twin sisters Yumi and Miko Bai create the magic behind the music in the band BY2.
The pair, whose name "BY2" comes from their surname Bai, recently released (发行) their second album, Twins. With great voices and dance moves to match, the cute (漂亮的) sisters have won the hearts of many fans since their first album NC-16 (《16未成年》) came out last year.
At a young age, the sisters began to learn ballet dancing and the violin. When a music company wanted to work with them, the girls had to leave their home and parents to go to Taiwan for training.
Miko and Yumi dropped out of school to focus on their music. This decision caused a hot debate in Singapore. Some people said that their mother was using her daughters to make money. But their father, who died of cancer when they were 15 years old, had encouraged the girls to work hard to make their dreams come true.
The girls felt lonely in Taiwan when they first arrived. "We celebrated our birthday in Taiwan without any family and friends," Yumi said. "We cut our birthday cake ourselves."
The girls faced many challenges. "We had to learn Mandarin (普通话). Also, it was a killer to dance in high heels," said the twins, who had to do so in their music videos.
However, they are glad that they entered the entertainment scene at an early age. "When we are younger, we learn things faster and can gain more experience," Yumi said.
火山的承诺
随着S.H.E和Twins的成功,又一女子团体耀世登场。那就是有17岁新加坡双生姐妹花Yumi and Miko 组成的奇迹创造音乐团BY2.
乐队名称来自姐妹的姓'BAI',最近刚刚发行他们的第二张唱片TWINS。 甜美的嗓音加上律动感十足的舞蹈使这对漂亮的姐妹组合去年刚刚出道就凭借首张专辑《16未成年》俘获大批粉丝。
两姐妹从小学习芭蕾舞和小提琴。当一家唱片公司想要签约他们时,他们又不得不离开家乡还有父母来到台湾进行专业训练。
为了专心于音乐事业Miko and Yumi选择了辍学。而他们的这一举动在新加坡引起了轩然大波,甚至有传言说他们的母亲在利用他们赚钱,在他们15岁时就因癌症去世的父亲却鼓励他们为了梦想而努力奋斗。
刚来台湾两姐妹感到很孤单,YUMI说我们在台湾过生日的时候都没有家人和朋友的陪伴,只好自己切生日蛋糕、
这对姐妹花面临着很多挑战,学说及普通话就很困难,而且穿高跟鞋跳舞很不舒服,姐妹花抱怨说。但因为在录影带有要求而不得不学习。
这对姐妹花很高兴在这么年轻就进入娱乐圈,就像YUMI说的因为我们年轻我们学习的很快,而且可以积累更多的经验。
继成功的多孔性E和双胞胎,另一个女孩乐队已经列在了音乐界。新加坡一对孪生姐妹“玉米,仅仅白创造魔法月的巫女》在音乐背后明白必须在两点一刻之前赶到乐队。
  这对双胞胎的名字“明白必须在两点一刻之前赶到“来自他们的姓呗,最近公布的(发行)他们的第二张专辑双胞胎。以极大的声音和舞蹈动作搭配,可爱的(漂亮的)姐妹赢得了许多球迷的心,因为他们的第一张专辑NC-16(《16未成年》)去女孩觉得孤单,在台湾当他们第一次到达。“我们庆祝我们的生日在台湾没有任何的家人及朋友在一起,”“玉米说。“我们把生日蛋糕自己。”
  女孩们面临着许多挑战。“我们已经学国语(普通话)。同时,这是一个杀手跳舞的高跟鞋,"双胞姐妹说,他必须这麽做,在他们的音乐录影带。
  然而,他们很高兴,他们进入演艺圈英年早逝。“当我们年轻,我们学习新事物,可以获得更多的experienc更快
年正式开始社交活动。
小叮当叮4i
她和双胞胎的成功后,已抵达另一个女孩带乐坛。十七岁的新加坡孪生姐妹裕美和米科白创建带BY2音乐背后的魔力。
两人“BY2”,从他们的姓白,他的名字,最近发布的(发行)的第二张专辑,双胞胎。与伟大的声音和舞蹈动作相匹配,可爱(漂亮的)姐妹们赢得了许多球迷的心,因为他们的第一张专辑NC-16(“16未成年”)出来的最后一年。
在年轻的时候,姐妹俩开始学习芭蕾舞和小提琴。当唱片公司想与他们一起工作,女孩不得不离开他们的家庭和父母去台湾培训。
米科和Yumi辍学,把重点放在他们的音乐。这一决定在新加坡引起了激烈辩论。有些人说,他们的母亲,用她的女儿赚钱。但他们的父亲,他死于癌症时,他们是15岁,曾鼓励女孩努力,以使他们的梦想成真。
女孩觉得在台湾的寂寞,当他们第一次抵达。 “我们没有任何家人和朋友,我们在台湾庆祝生日,由美说。”“我们削减我们的生日蛋糕,我们自己。”
女童面临的许多挑战。 “我们必须学习国语(普通话)。此外,它是一个杀手高跟鞋跳舞,说:”这对双胞胎,他不得不在他们的音乐录影带,做。
然而,他们很高兴,他们从小在进入娱乐圈。 “当我们年轻,我们学到的东西更快,并能获得更多的经验,由美说。”
追问
读不顺啊。要人工翻译,谢谢