这首歌的全部歌词的中文翻译。

哪种爱情不伤人
Underground
秘密
When you're gone
当你离开之时
When you're gone
当你离开之时
It's like I'm in one second in time, I'mfrozen
就在那一刻,我已心灰意冷
When you're gone
当你离开之时
When you're gone
在你离开之时
It's like I lost one half of my mind stolen
我的心就像被你偷走一半
Cuz nobody feels you like I do
因为没有人像我这样感知你
Nobody kills me like you do
没有人能磨灭我爱你的心
Nothing I take can ever cut through
我无法将我们分离
I'm in trouble
我陷入了困境
I look at myself and I don't know
我看着自己,我无从所致
How I'm stuck to ya like velcro
我离不开你
Can't we be rough and go solo
难道我们就狠不下心离开对方?
I'm in trouble
我陷入了困境
I'm hooked how you make me hooked I wannasay it straight
我想直接说出来我为你痴迷
I want you
我想你
I need you
我需要你
I want you to take me underground
我想让你带我走入你内心的秘密
I'm hooked I can't cut ya off
我已深深着迷 无法停止爱你
and my blood I'm gonna say it now
我的血液沸腾着,我现在就要说出来
I want you
我想你
追答
还有些需要嘛
追问
谢谢😊
一般离线
可以图片给你么?
追问
给吧,满意就采纳
追答
私信给你?