一道英语数学题(高悬赏)

Aschoolbuys4basketballsand5volleyballsfor185yuan.Theschoolpays8yuanmoreforabasketball... A school buys 4 basketballs and 5 volleyballs for 185 yuan.The school pays 8 yuan more for a basketballs.How much is a basketball?
我已经把大部分的悬赏全给了,坐等
答得好我就把所有悬赏全给了!
邪魅_之眼
surmise that the basketball is X yuan,the volleyball is Y yuan,
according to the question :
4X+5Y=185
X-Y=8
get the result :
X=25
Y=17
so the basketball is 25 yuan
李阳阳乐
很简单,小屁孩,不好好学习!
追问
什么吗,人家又不是不会吗,问问不行啊?想得41悬赏,就给我打出来!
追答
设一个篮球X元,那么一个排球(x-8)元。
由题意,4x+5(x-8)=185,得到x=25
花布袄凯西
学校买了4个篮球和5个排球一共185元。篮球8元每个在国家来说,篮球多少钱?
4×8=32元
185-32=153元
153÷5=???????????啊
不会了
25元
追问
153\5是30.6
别瞎讲了
追答
(180+5×8)÷9=25
KISSLOUE
学校买了4个篮球和5个排球一共185元。篮球8元每个在国家来说,篮球多少钱?
yhj517
The school pays 8 yuan more for a basketball.

汗 !!!

题目中不是说了吗???
追问
童鞋,more for啊!
追答
这样啊 !!

设一个篮球x元
4 x + 5( x—8) =185 故:x= 25

另外赞同 1 分钟前 邪魅_之眼 | 五级
surmise that the basketball is X yuan,the volleyball is Y yuan,
according to the question :
4X+5Y=185
X-Y=8
get the result :
X=25
Y=17