求这篇英语短文的翻译!!!

Shouldteenagersbeaskedtomoveoutwhentheystartworking?InmanyWesterncountries,teenagersa... Should teenagers be asked to move out when they start working?In many Western countries,teenagers are allowed to move out at sixteen or seventeen.Their parents believe that they should be educated to take care of themselves from a young age.This way,when they start working they can manage their own lives.However,in most Asian societies,the famy unit is especialy strong.So it is not common for teenagers to move out.Chinese parents believe that it is better for children to live with parents who can take care of them.But the young should then look after their parents as they get older.That is why many Chinese adults continue to live with their parents. 展开
VeroLWPLWP
在年轻人开始工作后,应不应该要求他们离开家搬出去?在许多西方国家,当青少年到16,17岁时,就被允许搬出去自己住了。他们的父母相信,孩子们应该在一个年轻的时期,就学会照顾自己。这样的话,当他们真正开始工作了,就能很好的统筹(安排)自己的生活。然而,在许多亚洲国家,(famy unit是什么?是family吧?)很注重家庭整体(家庭团结,注重好的家庭氛围?),所以青少年搬出去单独过并不常见。中国家长觉得孩子跟在他们身边生活,由他们照顾更加好。但年轻一代在父辈变老时需反过来照顾他们。这就是为什么中国的青壮年成年人要继续与父母生活在一起。 (手打现翻的,求采纳,可能细节还需斟酌一下,但大概意思就是这样了。)
good_4u
青年人参加工作了应该离家居住吗?
在很多西方国家,青年人十六七岁就可以搬离(父母家)。他们的
父母亲相信他们应该在很小的年纪就被教育得可以自我照顾了。那么,当他们参加工作后,就可以过自己的生活。
然而,在大多数亚洲社会里,家庭单位还是很坚固的。所以,年轻人离家居住还不是很盛行。
中国家长们相信年轻人还是跟家人住一起比较能得到照顾。可是,年轻人也应该照顾年老的父母。这是很多成年人仍然和父母一起住的原因。
eetgtjhhhhk
你想变得很幽默吗?好的,你要做的第一件事就是放松了。,即使你没有成功地让其它人发笑,也没有人会向你扔西红柿,再说也不是参加一个很严格的考试,你只是想在你的生活中、聊天中增添一些乐趣,显得更加随和,所以不要给自己太多压力
不要把任何事都看得太认真。对事物持保留态度,你会发现大多数的情况下,即使因为超速得到200美元罚款或踩到一块香蕉皮而滑倒, 都能在当中找到幽默的理由,秘诀就是找到这些理由自嘲一下。如果你没有任何参考资料,或更广泛的一般知识,你不可能变得很幽默,。知识越广,你就越幽默
你知道得越多电影、电视节目、音乐、流行文化有关的一切,越有大好的机会成为一个很搞笑的人。开阔你的视野,随时了解最新的时事新闻。
找到你自己的风格。Aviud unutatubf actirs和喜剧演员,它可能并不适合你的风格。如果你不是一个冷嘲热讽的人, 是很难模访老友记中的Chandaler。 如果你是比较恬静的人,几乎不可能对RobinWilliams”或吉姆•凯瑞的幽默感兴趣。
建立一个笑话池。你永远不知道什么时候需要说笑话,如果你在一个无趣的舞会上和一些熟人聊天。说一个你最喜欢的笑话自我幽默一回,这样下去,当时机到来就不愁没有笑话可讲了。
百度网友55015c9e9
孩子,好好学习吧 ! 不知道对你有没有用

My father he is a hero in our family ,he is gonging to look for a good job and make more money!My mother she is a good wife for my father and a wonderful mother for us, she plans to work harder then before.She will look our familier well! My brother and sister will study hard ang make progress,in this term get good results ,their^s aim is to go to a good university!Good luck for all my familier!
百度网友bd4d397
These are some of my family . My father want to make more money and provide a better environment for the family .And my mother want to look after the family well and work hard .The plan for my elder brother and my sister is to get good results and go to a good university I also wish their dream can come true .it is sure that i have my own plan The plan of me of couse is to study hard and impress myself. I won't let them down

这些还是自己写比较好

给点分吧