look forward to your reply是什么意思

嗑瓜子从不吐皮

Looking forward to your reply

英文发音:[ˈlʊkɪŋ ˈfɔːrwərd tu jʊr rɪˈplaɪ]

中文释义:期待您的回复;期待你的回信;等待你的回信

例句:

714 We are looking forward to your reply to our inquiry.

我们期待你方对我方的询盘做出答复。

词汇解析:

1、Looking forward to

英文发音:[ˈlʊkɪŋ ˈfɔːwəd tu]

中文释义:期待;盼望着;期待着;盼望;期盼

例句:

I am looking forward to a long and successful partnership with him

我期盼着能与他建立长期而有成效的合作关系。

2、your reply

英文发音:[jɔː(r) rɪˈplaɪ]

中文释义:你的回复

例句:

We wait on your reply to our letter.

我们等着你们的回信。

扩展资料

Looking forward to的近义词:

1、await

英文发音:[əˈweɪt]

中文释义:v.等候;等待;期待;将发生在,将降临到(某人头上)

例句:

I grew to await it with a nameless dread.

我心头发生了无名的恐怖,期待着。

2、wait in hope

英文发音:[weɪt ɪn həʊp]

中文释义:期待

例句:

We wait in hope for the day.

我们怀着希望等待这这天的到来。

海口椰城不孕不育医院
知道合伙人互联网行家
程序员出生,在互联网行业有多年经验,擅长技术谈判,现任公司经理,但一直热爱并关注互联网,希望共同探讨

look forward to your reply的中文翻译

look forward to your reply

期待你的回复

双语例句

Therefore, our cooperation is very necessary and look forward to your
reply.

所以我们的合作是十分有必要的,期待您的回复。

Thank you for your time and I look forward to your reply.

谢谢你的时间,我们期盼得到你的回复。

I really appreciate your help, and I look forward to your reply as soon as
possible.

我非常感谢你们的帮助,希望尽快收到你们的回信。

Look forward to your reply as soon as possible.

期待着贵方尽快回复。
Sky灬小笼包

look forward to your reply
意为:
期待你的回复

look forward to
这里的to为介词,可以直接接名词,如果接动词的话就要用动词的ing形式。
如:
Look forward to hearing from you.
等待你的来信./等待你的消息.
We also look forward to doing more deals with you.
我们也期待做更多的与你的交易。
糖糖又笑了
look forward to your reply
期待你的回复
拼音双语对照
双语例句
Therefore, our cooperation is very necessary and look forward to your reply.
所以我们的合作是十分有必要的,期待您的回复。
百度网友dc7da96
期待你的回复

1.
The one thing I look forward to is going punting in Cambridge.
我期盼的一件事就是在剑桥乘坐平底船畅游。

2.
Well, we shall look forward to seeing him tomorrow.
嗯,我们期待着明天与他会面。

3.
There was always something to look forward to, apart from Rachel's visits.
除了雷切尔的来访,总还有别的事情可以期待。