这段话什么意思 粗略说一下就行

Theschoolwillcontactyouiftheywouldliketohaveaninterviewwithyou.Duetoalargevolumeofapp... The school will contact you if they would like to have an interview with you.
Due to a large volume of applications schools receive, it is often impossible to respond to each one.
Therefore, if you do not hear back about the position you have applied for ,
please assume you have been unsuccessful.
百度网友6bb5b63
学校会与你联系,如果他们愿意采访你。
由于要接收大量的申请学校,经常不可能对每一个进行答复。
因此,如果你没有接到你申请的职位的回复,请确定你已经失败了。
祝你学习进步!
望采纳,谢谢!
dididada27a
如果学校想要跟你会面的话会联系你的,由于收到的申请很多,一般不可能每个人都回复到。因此,如果你没收到你所申请的职位的回音的话请假定没有成功
北极熊4321
如果要对你面试,学校会联系你。由于申请人数很多,通常不会每个人都得到回复。
因此,如果你没有收到关于所申请职位的回复,可以认为你没有成功。