英语自我介绍的第一段该怎么写 10

一篇三分钟的英语自我介绍的开头以及前面部分该写些什么呀?我已经在后边写过个人爱好呀什么的了,就是不知道前面怎么写.我不想单纯得写姓名啊年龄啊之类很大众化的内容,请哪位高人... 一篇三分钟的英语自我介绍的开头以及前面部分该写些什么呀?我已经在后边写过个人爱好呀什么的了,就是不知道前面怎么写.我不想单纯得写姓名啊年龄啊之类很大众化的内容,请哪位高人指点一下.谢谢! 展开
婲杺の砂
good morning,my dear teachers,my name is ...,i was from .. school,i live in .. residential district.

i am an active boy,i like making friends and chat with people,i am also a hard working student especially do the thing i am interested in.for example,i like pingpang very much,one year ago i began to practice pingpang everyevening .no matter what bad weather it is,i will keep on doing and never giving up.

well,in my free time,i have many interests,except pingpang,english is another ,i think english is an international language,it is very important,so i study it hard,i often read some english book to improve my english skills.but i know my english is not good enough ,i will continue studying.so i want to go to 43middle school,because it is an excellent English-centered school. i believe 43middle school will make me to be an excellent student.

that's all,thank you.

老师早上好,我的名字是.. 我毕业于..我家住在..小区

我是一个活泼的男孩,我喜欢交朋友和别人聊天,我我也是一名努力的学生,尤其是对我感兴趣的事,比如,我非常喜欢乒乓球 ,一年前我就每天晚上都练习乒乓,不管多糟糕的天气,我都坚持不会放弃。

平时,我有很多爱好,除了乒乓,英语也是我喜欢的,我认为英语是一种国际化的语言非常的重要,所以我努力学习英语,我也经常看一些英语书来提高自己的能力,但是我知道我的英语还不够好,还要继续学习,所以我想来43中学,因为它是一所很优秀的以英语为主的学校,我相信43中一定能把我培养成一名优秀的学生.
问题补充:我会给找出最多问题的人加分
切香菇的MM
我的名字叫什么,我毕业于哪。学的什么专业,自己有什么优缺点(因为这个用人单位会很注意这个,他会观察你是否诚实,是否勇于面对)。这个地方的优缺点在简历的后面也要用一些话来把你的缺点变成优点,确实写这个是门艺术。
祝你成功
丿騒
大家好。我的名字是……。我来自……学校。我的特长是……兴趣爱好广泛。如……

先用汉语写。
之后翻译``很简单的
加油```