Here it is.改为复数句

科学普及交流

Here it is.改为复数句
Here they are
百度网友a2a6274
复数句:Here they are .
它们在这儿; 他们在这里; 他们在这儿; 在这儿呢; 在这儿;
[例句]I promised you five and here they are.
我答应给你找五个,现在她们都这在。
爱烧怪季1j
here it is
在这里

双语例句
Everywhere else the sepulchre is sinister; here it is deformed.
在别的地方坟墓是阴惨的,而这里它是畸形的。

But here it is: two-thirds of Americans now believe more trade is bad for the country.
但如今的状况就是:2/3的美国人相信,发展国际贸易对这个国家有害。