宗教对国家的影响对社会的影响

宗教对国家的影响对社会的影响... 宗教对国家的影响对社会的影响 展开
咏雪云长4034
我认为宗教与宗教之间应该放下种种岐视及种种意见,这样我国的进程速度也不是问题。
我认为我国民主进程的障碍不但只是宗教与宗教之间的问题,我认为还有政治因素所以才会有这样多的问题。
还有我认为种族也是个问题,因为各种族也有不同的信仰所以很容易发生冲突
上海楠贝
常驻天空3
Walter Benjamin, Religion, and Aesthetics is an innovative and creative attempt to unsettle and reconceive the key concepts of religious studies through a reading with, and against, Walter Benjamin. Constructing what he calls an "allegorical aesthetics," Plate sifts through Benjamin's writings showing how his concepts of art, allegory, and experience undo traditionally stabilizing religious concepts such as myth, symbol, memory, narrative, creation, and redemption.