帮忙翻译下英语,谢谢啦·

The11thOlympicGameswereheldinBerlinin1936.Atthattime,fascism(法西斯主义)wasrunningwildinEu... The 11th Olympic Games were held in Berlin in 1936.At that time,fascism(法西斯主义)was running wild in Europe.Hitler said his 'Aryyan race'(雅利安民族)was the best among all the people.He wanted to prove it at the games. Twenty-two-year-old US athlete Jesse Owens was African American.He felt stressed because of the Games.In the long jump,he failed in his first two jumps.His rival,the top German long jumper Luz Long,came up to him and said a few word of encouragement.Ownens succeeded in his last jump.When he won the gold,Long congratulated him with a hug in front of everyone. 'It took a lot of courage for him to befriend me in front of Hitler,'Owners later said.'You can melt down (熔化)all the medals and cups i have.They don't compare to the pure gold of the friendship i felt for Luz Long at that time.' 展开
ENJOYTHEWORLD
1936年,第11届奥运会在德国柏林举行。那段时间,也正是法西斯主义在欧洲盛行的时间。希特勒声称他的雅利安民族是全人类中最好的民族。他想以奥运会的机会来证明这一点。22岁的美国运动员Jesse Owens是非裔美国人。他在比赛中感到紧张。在跳远中,前两跳并不如意。此时,他的对手,德国顶尖跳远选手,Luz Long,走过来对他说了些鼓励的话。 Owens在最后一跳中终于跳出了自己的实力。 在取得金牌后,Long在众人面前祝贺了他并且给了他一个拥抱。 Owens后来说到:“对于Long来说,他需要鼓足很多勇气才敢于在希特勒面前和我朋友相待。你们可以将我赢得的所有奖牌或奖杯熔化,但是这些东西永远也无法与我们间的友谊相比,那段我和Long之间如纯金般的友谊。
lishitao1987
第十一届奥运会于1936年在柏林举办。那时候法西斯席卷欧洲,希特勒说他的雅利安民族是所有民族中最优等的民族,他想在奥运会中证明这一点。22岁的美国运动员Jesse Owens是美籍非裔,因为比赛他压力重重。在跳远比赛中,他的前两跳都失败了。他的对手,德国跳远冠军Luz Long走过了对他说了一些鼓励的话。Owens在他的最后一跳中取得胜利。 当他赢得金牌的时候,Long 当着所有人的面给了他一个拥抱以示祝贺。 “在希特勒面前对我表示友好对他来说需要莫大的勇气。” 后来Owens说道,“你可以融化掉我所有的奖牌和奖杯,他们都比不上那时我和Luz Long之间的纯真的友谊金牌。”
千好恭愫
抑郁的天空
秋天树叶飘落
爱也已逝去
秋风带着哀伤的眼泪
我心已死
悲伤与泪水依然
自私,贪婪,邪恶的人们
爱已去.