JAVA编程题一道。求代码!!! 20

theprogramwillaskforaninput-filenameandanoutput-filenameandwillthencopyallthetextfrom... the program will ask for an input -file name and an output-file name and will then copy all the text from the input file to the output file, but with the two changes, first all string of two or more blank symbols is replaced by a single blank, all sentences start with an uppercase letter.Define a sentence as beginning after a period,question mark, or exclamation mark followed by one or more whitespace characters. 展开
zbw_wh_cn
该程序将要求输入文件和输出文件,然后将所有从输入文件到输出文件的文本复制,但有两个变化,首先所有两个或两个以上的空白符号的字符串被替换一个单一的空白,所有的句子以大写字母开始。定义为一个句子开始在一个句点或问号后,或由一个或多个空白字符感叹号。

程序有点麻烦列。。。 空格好说,判断句子的结束。。就不好搞 了
SimpleSongs英语启蒙
啥东东哈!来英文的,无语。。。
追问
编一个程序,它能读取一个TXT文本文件(包含一系列数字和符号),它需要一个读取文件和一个输出文件(都是TXT),然后它将提取“读取文件”中的字符串,并将其中两个或两个以上的空格合并为一个空格,然后存入输出文件中。