英语感谢信怎么写?

OfferComing留学
感谢信的写作主要分以下三个部分。
首先开头要明确的对对方提供的帮助或赠送的礼品表示谢意。主体部分则需列举对方提供的帮助,说明该帮助所起的作用,或表达对所受礼品的喜爱以及以后如何使用及收藏等。结尾部分需再次表达诚挚的谢意并问候对方。
感谢信是重要的礼仪文书,是向帮助、关心和支持过自己的集体(党政机关、企事业单位、社会团体等)或个人表示感谢的专业书信,有感谢和表扬双重意思。一方受惠于另一方,应及时地表达谢忱,使对方在付出劳动和贡献后得到心理上和精神上的收益,它是一种不可少的公关手段。一站式出国留学攻略 http://www.offercoming.com
小T爱旅行

Dear Dan,

Thank you so much for helping me to finish all the last minute preparations for my presentation this morning. I was under such a time-crunch to prepare all the material that I don’t know what I would have done without your help.

You’ll be happy to hear that the presentation went well. My boss was really impressed, especially with the special graphics you made for me.

I really appreciate not only your expertise with putting presentation together, but also your constant willingness to help out when needed.

Thanks again!

Sherry

亲爱的丹:

谢谢你今天早上帮助我完成陈述报告的最后准备工作。准备材料的时间太紧张了,要是没有你的帮助,我都不知道要怎么办才好。

听到我的陈述很顺利,你一定很高兴吧。老板对我的陈述印象深刻,尤其是你帮我做的那张特别的图表。我很感谢你,不仅因为你能以出色的专业技巧令陈述报告增色很多,还因为你总是乐于助人。

再次感谢!

雪莉

扩展资料:

常见句式

1. Thank you for your assistance/support. 谢谢您的协助/支持

2. I appreciate your help. 感谢您的帮助。

3. I am thankful for the gift because…我很感谢你的礼物,因为

4. I can’t thank you enough. 感激不尽

5. The event was meaningful because… 这个事情对我很有意义,因为

6. I just wanted to express my gratitude. 我只想表达感谢之情。

7. I wouldn’t have been able to do it without your help. 没有你的帮助,我是做不来的。

8. Thanks again for everything! 再次感谢您做出的这一切。

9. Thanks for all your efforts. 谢谢您所作出的努力。

10. You’ve been so supportive from the start. 您从一开始就非常支持我。

11. I don’t know what I would have done without your help. 要是没有你的帮助,我都不知道要怎么办才好。

12. I really appreciate your constant willingness to help out when needed. 我很欣赏你,你总是乐于助人。

13. Your advice about European market was very helpful. 您对欧洲市场的相关建议让我们受益匪浅。

14. Thank you for your assistant and I hope we may continue to stay in touch. 感谢您抽出宝贵时间来帮助我,希望我们能够保持联系。